Wovar bevestigt het, keer op keer!
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Spaanplaatschroeven

U wilt goedkope spaanplaatschroeven kopen van goede kwaliteit? A-merk Wovar levert allerlei maten spaanplaatschroeven van verzinkt staal en rvs 410. Kies voor de ijzersterke verzinkte spaanplaatschroeven Torx of Pozidrive (stervormige kop). Spaanplaatschroeven met Torx-indruk worden doorgaans meer gebruikt in de professionele sector. Dat komt omdat deze schroeven net iets sterker zijn en meer grip hebben op uw machine. De spaanplaatschroef is meestal voor binnengebruik. Ook worden dergelijke deeldraadschroeven gebruikt voor de montage van hout-op-houtconstructies. Voor metaal kiest men voor onze voldraadschroeven. Deze universele schroeven met Torx-kop en snijpunt koopt u voor zeer aantrekkelijke prijzen bij uw schroevenexpert Wovar. Bovendien voor 22 uur besteld = de volgende dag al geleverd. Dat is de kracht van de levering van spaanplaatschroeven direct uit eigen voorraad.

Spaanplaatschroeven zijn geschikt voor oneindig veel toepassingen. Bijvoorbeeld voor het vastschroeven van plaatmateriaal of bij het timmeren met steigerplanken. Dergelijke Wovar-schroeven worden niet voor niets ook wel universele schroeven genoemd. Gebruik buiten onze rvs 410 spaanplaatschroeven. Rvs 410-staal zorgt dat de schroeven niet oxideren en zijn net zo sterk als verzinkte schroeven. Bekijk ook onze speciale pagina met steigerhoutschroeven.

Spaanplaatschroeven rvs 410

Schroeven van rvs A2- of C1-kwaliteit breken regelmatig tijdens het inschroeven. Met onze spaanplaatschroeven van rvs 410-kwaliteit gebeurt dat niet. Gebruik altijd onze rvs 410 schroeven wanneer u werkt met hardhout. In hardhout zit looizuur. Looizuur tast naar verloop van tijd verzinkte schroeven aan. Als u gebruik maakt van onze rvs 410 spaanplaatschroeven gebeurt dat niet. Ook even voorboren wanneer u werkt met hardhout. Dat kan gemakkelijk met onze hardhoutboortjes. Gebruik een 3 mm dik hardhoutboortje als u kiest voor 4 mm dikke spaanplaatschroeven en een 3,5 mm dik hardhoutboortje als u werkt met 5 mm dikke spaanplaatschroeven. Voorboren is niet nodig wanneer u werkt met zachte houtsoorten. Door de handige snijpunt op de Wovar-paanplaatschroeven rvs 410 en verzinkt snijdt de schroef moeiteloos door het hout heen.

De Wovar-spaanplaatschroeven rvs 410 beschikken over een Torx-aandrijving. Torx-aandrijving (TX) is razend populair bij professionals zoals bouwvakkers en schrijnwerkers. Torx-aandrijving is een stervormige insnijding met 6 uiteinden. De spaanplaatschroeven van Wovar beschikken over een extra diepe Torx-indruk. Dankzij de 6 uiteinden en die extra diepe Torx-insnijding slipt uw gereedschap niet als u de spaanplaatschroeven inschroeft. De platte verzonken kop met aan de onderkant freesribben zorgt voor een mooie verzinking in het hout. Wanneer schroeven mooi in hout verzinken, ontstaat er een prachtige afwerking.

Spaanplaatschroeven verzinkt Torx-aandrijving

De spaanplaatschroeven van verzinkt staal zijn net als de rvs 410 schroeven van Wovar ijzersterk. Het grote verschil is dat deze schroeven licht kunnen oxideren wanneer de zinklaag beschadigd wordt. Wees daarom extra voorzichtig wanneer u verzinkte spaanplaatschroeven buiten monteert. U maakt de kans op beschadigingen zo klein mogelijk door onze hoogwaardige Torx-bits te gebruiken. Wovar levert bij elke doos spaanplaatschroeven een bijpassend Torx-bitje helemaal gratis. Handig! Deze hoogwaardige bits zorgen ervoor dat uw machine niet slipt en daardoor verkleint de kans op beschadigingen. Voor extra comfort en efficiëntere werkwijze raadt Wovar magnetische bithouders aan. Die zorgen ervoor dat de spaanplaatschroeven nog beter hechten in de bits. Kies voor onze rvs 410 spaanplaatschroeven wanneer u werkt met hardhout. In hardhout zit looizuur. Dat tast verzinkte schroeven aan waardoor ze hun kracht verliezen.

Spaanplaatschroeven verzinkt Pozidrive-aandrijving

De spaanplaatschroeven verzinkt met Pozidrive-aandrijving zijn erg populair onder particulieren en doe-het-zelvers. Een Pozidrive-aandrijving is een kruisvormige insnijding waarbij de standaard kruiskop is voorzien van een extra kruisje. Voor het indraaien van de schroeven is het nodig om een PZ-bit mee te bestellen. De Pozidrive-bits van Wovar passen perfect op Wovar-spaanplaatschroeven met Pozidrive. Met de hoogwaardige PZ-bits van Wovar heeft uw machine meer grip bij het indraaien van schroeven. Voor professioneel gebruik worden echter onze spaanplaatschroeven met Torx-aandrijving aangeraden. Die hebben nog meer grip dan onze Pozidrive-spaanplaatschroeven. De Pozidrive-spaanplaatschroeven hebben een speciale waxlaag. Deze laag zorgt voor minder inschroefweerstand. Zo monteert u meer schroeven per batterijlading. Ontdek nu het gemak van het online bestellen van schroeven voor underlayment, OSB en ander plaatmateriaal via Wovar. 

Online spaanplaatschroeven kopen

Kies voor kwaliteit en bestel de gegalvaniseerde of rvs-spaanplaatschroeven van Wovar. De schroeven zijn verpakt in dozen van 100 en 200 stuks. Dankzij de Torx-kop hebt u extra grip. Ook met kruiskop leverbaar. Bij elke doos spaanplaatschroeven levert Wovar een gratis Torx-bit mee. Bedrijven profiteren van extra voordeel bij Wovar. Zakelijke klant worden? Meld u hier aan en ontdek uw persoonlijke kortingscode. Naast dergelijke deeldraadschroeven voor hout hebben wij ook voldraadschroeven voor metaal te koop.