CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Stelpoten

8 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Stelpoten

Verstelbare kunststof meubelpoten zijn veelgebruikte poten voor onder meubelen maar met name onder keukenblokken. Een keuken moet natuurlijk perfect waterpas staan, hiervoor zijn deze stelpoten perfect geschikt. Door deze kunststof stelpoten te gebruiken, verstelt u de keukenkasten op de millimeter nauwkeurig. Wovar biedt diverse hoogtematen aan waarin de stelpoten verstelbaar zijn. In de titel van de producten ziet u het bereik van de stelpoten, dit is de minimale en maximale maat welke de meubelpoten kunnen bereiken. Aangezien de stelpoten handig in gebruik zijn, zien we ze ook steeds vaker gebruikt worden onder andere meubelen zoals kasten of bedden.

Wij leveren stelpoten, meubelpoten en speciale tafelpoten in heel Nederland en België. Hierbij leveren wij ook bijpassend keukenbeslag en meubelbeslag. 

De verstelbare meubelpoten van Wovar hebben een maximale draagkracht van tot wel 250 kg en bestaan altijd uit twee onderdelen: de verstelbare poot en een bevestigingsplaat.

Een set hiervan wordt geleverd exclusief bevestingsmateriaal, maar geen zorgen! Deze zijn namelijk eenvoudig mee te bestellen. Meestal kan u uit de voeten met onze spaanplaatschroeven 4x40 mm. Als uw meubel echter dunner is dan 20 mm raden wij aan schroeven 4 x 35 mm te gebruiken.

Het voordeel van deze schroeven is overigens ook dat u geen gaten hoeft voor te boren. Is uw meubel gemaakt van hardhout? Dan raden wij aan om dit echter wel te doen. Hier kunt u dan onze 2,5 mm hardhoutboor voor gebruiken.

Monteren en verstellen van stelpoten

Monteer de bevestigingsplaten in de hoeken van uw keukenkast. Wanneer het gaat om een langwerpig meubel kunt u de bevestigingsplaten om de 40 cm plaatsen. Nadat de bevestigingsplaat is vastgeschroefd op het meubel plaatst u de verstelbare poot. Deze schuift u heel eenvoudig in het zojuist bevestigde bevestigingsplaatje.

Door aan de poot te draaien verstelt u het meubel in hoogte. Gebruik een waterpas om te controleren of het meubel waterpas staat. Wij raden aan verstelgereedschap mee te bestellen om heel gemakkelijk en tijdbesparend uw meubels waterpas te stellen. Ook zorgt verstelgereedshap ervoor dat u heel gemakkelijk meubelpoten die in een lastige hoek verkeren eenvoudig in hoogte te verstellen zijn.

Stelpoten bestellen

Bestel de kunststof stelpoten vandaag nog bij Wovar voor een scherpe prijs. En heeft u een bouw- of klusbedrijf of bent u een meubelmaker? Meld u zich dan aan voor een zakelijk account en geniet van extra voordelen zoals een zakelijke korting en vast contactpersoon.

Is een meubelpoot niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens ons volledige meubelbeslag. Hier vindt u onder andere ladegeleiders, magneetsluitingen, kogelsnappers, meubelknoppen, meubelgrepen, leren handgrepen en meubelsloten