CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Verfrollers

7 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Verfrollers

Naast verf, beits en olie voor binnen en buiten kunt u in de online verfwinkel van Wovar ook verfrollers kopen. Kies uit vachtrollers voor muurverf tot speciale rollers voor houten plaatmateriaal. Naast verfrollers leveren wij ook blokkwasten, deze grote kwasten zijn handig voor klussen in de tuin, zoals vlonders oliën en schuttingen beitsen. In de online verfshop van Wovar kunt u eenvoudig online bestellen. Wij bezorgen bovendien in heel Nederland en België. Dat doen we uit eigen voorraden.

Gebruikt u liever een kwast voor uw schilderwerkzaamheden? Bekijk dan ons assortiment kwasten. Voor al onze accessoires wat betreft schilderen verwijzen wij u aar kwasten, rollers en toebehoren

Vachtrollers

Met onze vachtrollers kunt u muurverf aanbrengen op betonnen muren. Tevens kunt u deze voor buiten gebruiken bij effen oppervlaktes of betonnen buitenmuren. Voor het oliën van vlonders en beitsen van schuttingen raden we echter onze blokkwasten aan, te vinden in het assortiment kwasten.

Vachtrollers bewaren

Bent u klaar met u klus? Probeer dan uw verfroller zo goed mogelijk leeg te krijgen. Rol desnoods nog even door op stukjes resthout. Daarna kunt u er voor kiezen om uw verfroller helemaal schoon te maken met water. Als u binnenkort verder gaat met uw verfklus kunt u er ook voor kiezen uw roller in een plastic zak te leggen en deze aan de bovenkant met een elastiek luchtdicht af te knijpen. Dit scheelt een hoop tijd.

Kwast of roller

Naast rollers kunt u ook gebruik maken van kwasten. Bij Wovar kunt u kiezen uit drie verschillende types kwasten. Zo zijn er de patentkwasten. Handige ronde kwasten voor kleine en middelgrote oppervlakten. Ook erg handig bij het schilderen van hoekjes, nerven en moeilijk bereikbare plekken. Ook hebben wij blokkwasten voor grote oppervlakten en platte kwasten voor allerlei oppervlakten. Overige schildersbenodigdheden die op Wovar.nl worden aangeboden zijn handschoenen en complete sets. De complete schildersets zijn erg handig omdat het alle benodigdheden heeft voor een goede verfklus. Kortom, bij ons bepaald uzelf welke accessoires u het liefst gebruikt voor het beitsen of oliën van uw houtwerk.