• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Bouwfolie

Zoekt u bouwfolie voor op de bouwplaats? Met Wovar bouwfolie transparant T100 en T200 beschermd u eenvoudig materialen die u laat liggen op de bouwplaats. Daarnaast worden transparante bouwfolies ook veel gebruikt voor het afschermen van open ruimtes. Bijvoorbeeld bij een aanbouw waar de gevel nog niet helemaal afgesloten kan worden. Ook bij open isolatie en houtwerk dat bescherming nodig heeft tegen regen, condens, stof of viezigheid gebruikt u deze bouwfolie. Wij raden altijd aan bouwfolie T200 te gebruiken voor buiten. Deze is bijna 2 keer zo dik als de bouwfolie T100 en daardoor een stuk steviger.

U besteld bouwfolie transparant T100 of T200 van Wovar eenvoudig per strekkende meter. Als u 50 meter besteld krijgt u een volle rol. Bij een volle rol a 50 strekkende meter rol profiteert u van extra staffelkorting. De breedte van de rollen variëren van 200 tot en met 600 cm breed. Zelf kort u de folie ook eenvoudig in met een afbreekmes. Bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven profiteren van extra voordeel met een zakelijk account.

8 producten
Sorteren op voorraad
1-8 van de 8 producten
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Het voornamelijkste doel van bouwfolie transparant. is het voorkomen van schade door regen, condens of stof. Natuurlijk kan transparante bouwfolie voor veel meer toepassingen gebruikt worden. Denk aan het afdekken van meubels als u gaat schilderen. Of auto die u voor langere tijd opslaat maar graag netjes wilt houden. Het verschil in type T100 en T200 zit hem in de dikte van de folie. Bij voorwerpen afdekken binnenshuis zonder scherpe randen of punten kiest u voor bouwfolie T100. Voor buiten en voorwerpen met uitstekende punten en scherpe randen kiest u voor bouwfolie T200.

Bouwfolie T100 en T200 aanbrengen

Het monteren of eigenlijk aanbrengen van bouwfolie ter bescherming van uw bouwplaats of klusprojecten dient u te doen zonder pennen of haringen. U maakt dan namelijk een gat in de bouwfolie waardoor deze een stuk kwetsbaarder wordt. Bij een wind vlaag is de kans dan namelijk groot dat de folie gaat scheuren. Gebruik altijd klemmen, bijvoorbeeld zeilklemmen, of (semi) zware materialen/ objecten zoals stenen om de folie op zijn plek te houden.

Bouwfolie transparant van Wovar is ideaal voor op de bouwplaats. Met de folie dekt u namelijk eenvoudig gereedschap en andere materialen af. U besteld de bouwfolie eenvoudig per strekkende meter. Ook kunt u zelf bepalen welke breedte u nodig heeft. Zelf snijdt of knipt u de folie eenvoudig op maat met een schaar of afbreekmes.

Bouwfolie transparant bestellen

U besteld bouwfolie transparant eenvoudig per strekkende meter. Bij het bestellen van 50 meter ontvangt u een hele rol en profiteert u van een hoge staffelkorting. De breedtes van het folie variëren van 200 tot 600 cm breed. Doordat het gebruik van bouwfolie vervelende schades kan voorkomen raden wij aan hier nooit op te bezuinigen!

Is één van deze bouwfolies niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens al ons afdekzeil, worteldoek of grindmatten. Daarnaast levert Wovar ook dampopen folie voor gesloten dak en wand en uv werende gevelfolie.