• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Keurmerk
Dikte
Lengte
Kleur
Breedte
Voorraad
Prijs
tot

UV werende gevelfolie

U zoekt uv werende gevelfolie zwart voor uw open gevelbekleding? Deze zwarte gevelfolie is geschikt voor open gevelbekleding en uv werend. U bestelt de gevelfolie op volle rollen van 1.5 meter breed en kiest tussen lengte van 25 meter tot 50 meter. Kies uit gevelfolie met zelfkleef strip of zonder zelfklevende strip. Vergeet niet onze lijm mee te bestellen. Deze Wovar fassade folie is waterkerend en dampopen. Damp-open gevelfolie beschermt uw muur tegen water en vocht van buitenaf. Echter geeft het condensvorming wat tussen de spouw ontstaat door de wisseling van temperaturen wel de kans te verdampen.

UV werende gevelfolie zwart morgen in huis

Wovar levert uv werende gevelfolie zwart uit eigen voorraad vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis zonder verzendkosten! Bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven profiteren van extra voordelen met een zakelijk account zoals korting.

 

7 producten
Sorteren op voorraad
1-7 van de 7 producten
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Deze uv werende gevelfolie van Wovar is geschikt voor gevels die niet volledig worden afgesloten. Wel is het van belang dat de voegen of gleuven tussen de gevelbekleding niet groter zijn dan 20 mm. Daarnaast dient ook rekening gehouden te worden met het totaal aantal mm dat open is over de gehele gevel. Dit mag bij gebruik van deze uv werende gevelfolie namelijk niet meer zijn dan 20% van de totale gevel. Dus bij een geven van 500 cm lang. Mag maar maximaal 100 cm bestaan uit voegen, naden of gleuven tussen de gevelbekleding.

UV werende gevelfolie zelf aanbrengen

Het aanbrengen van de UV werende gevelfolie doet u met onze speciale lijm voor dak- en gevelfolie. Wovar lijm voor dak en gevelfolie is een oplosmiddel vrije contactkit. Deze brengt u super eenvoudig aan met behulp van een kitspuit. Zorg dat de buitenranden van de folie zijn ingesmeerd met 1 strook lijm. Vervolgens lijmt u om de 60 cm een strook gevelfolie kit. Zorg bij het verlijmen van losse stukken folie aan elkaar altijd voor een overlap van 10 cm.

Zelfklevende gevelfolie voor open gevels

Bij zelfklevende gevelfolie is niet de gehele folie zelfklevend, maar beschikken de buiten randen om een zelfklevende strook. Zorg er bij zelfklevende folie voor dat de zelfklevende randen precies op elkaar vallen bij het verlijmen van losse stukken.

Kenmerken van Wovar UV werende gevelfolie voor open gevelbekleding

Wovar gevelfolie is voorzien van CE-markering en brandklasse B-s1,d0. De buitenexpositie is onbeschermd maximaal 9 maanden. Daarnaast is de temperatuurbestendigheid van deze Wovar gevelfolie -40°C | +100°C.

Krijgt u een gevel die volledig gesloten wordt afgewerkt? Gebruik dan onze dampopen bouwfolie voor gesloten dak en wand.