CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Insteekgrendels

6 Aantal producten

Insteekgrendels

Insteekgrendels dragen bij aan het gevoel van fijn en veilig wonen. Een insteekgrendel is een simpel, maar een zeer effectieve oplossing tegen inbrekers. Wanneer een deur of raam is voorzien van een insteekgrendel, dan zullen de meest voorkomende inbraakmethodes zoals de koevoet methode niet werken. Wovar heeft een breed assortiment met diverse soorten insteekgrendels, voor ieder project een geschikt product.

Is een deurknip niet helemaal wat u zoekt? Neem dan een kijkje bij onze andere sloten.  

Deurknip werking

Een insteekgrendel is gemakkelijk te monteren en is zeer effectief tegen allerlei vormen van inbraak. Tijdens de montage wordt er een inkeping gemaakt in het kozijn of in het deurframe. Bij het vergrendelen van de deur schuift de schoot door de sluitplaat in de inkeping, waardoor het raam of de deur dan vergrendeld is. De deurknip kan zowel links als rechts worden gemonteerd, dit maakt het een veelzijdig product en flexibel als het gaat om plaatsing. Combineer uw deurgrendels met onze prachtige deurklinken en deurbeslag.

Insteekgrendel tips tegen inbraak

  • Inspecteer je huis kritisch op inbraakgevoelige plekken, op deze plekken is het verstandig om een insteekgrendel te plaatsen.
  • Combineer insteekgrendels altijd met andere inbraakpreventie- producten, denk hierbij bijvoorbeeld aan een buitenlamp voorzien van bewegingsdetector. Dit schrikt potentiële inbrekers vaak af.
  • Controleer of de scharnieren van uw deur goed vast zitten en soepel draaien, zorg er bovendien ook voor dat deze geen zwaktepunt vormen voor inbraak.

Extra slot voordeur

Hebt u behoefte aan extra beveiliging op uw voordeur? Een insteekgrendel is dan een uitermate geschikte optie. U kent het vast wel: de deur even 'op de knip' zetten, insteekgrendels worden hier al vele jaren voor gebruikt. Naast dat de deurknip geschikt is voor uw voordeur, past deze ook bij uw andere deuren, ramen of kozijnen. Dankzij de zwarte of grijze finish zijn de grendels te matchen met bijna alle kleuren. We raden u aan om de insteekgrendel te combineren met andere bijpassende producten als kierstandhouders óf de nog veiligere bijzetsloten met SKG keurmerk om nog beter beschermd te zijn tegen ongewenste bezoekers.

Insteekgrendel Wc-slot

Gedurende een bezoekje aan de kleinste kamer is het niet wenselijk dat u onverwachts ongewenste bezoekers krijgt. Met de insteekgrendels van Wovar is dit verleden tijd dankzij de duidelijke vrij/bezet kleuraanduiding. Iemand ziet met één oogopslag of het toilet beschikbaar is of niet, onmisbaar dus. Gaat u aan de slag met een project waar u vele wc-sloten voor nodig heeft? Maak dan gebruik van onze aantrekkelijke staffelkorting.

Insteekgrendel kopen

Gaat u aan de slag met een renovatie- of nieuwbouwproject? Dan mogen de insteekgrendels van Wovar eigenlijk niet ontbreken. De insteekgrendel is een goedkope, maar zeer effectieve toevoeging aan elke woning, een veilig en vertrouwd gevoel is immers van groot belang.

Bestel nu de hoge kwaliteit insteekgrendels voor een scherpe prijs bij Wovar. En profiteer bovendien van extra voordelen wanneer u een bouw- of klusbedrijf hebt of een hovenier bent. Maak hiervoor een zakelijk account aan en geniet meteen van bijvoorbeeld een zakelijke korting en een vast contactpersoon!