Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Spaanplaatschroeven RVS A2

Deze spaanplaatschroeven van rvs A2-kwaliteit zijn geschikt voor minder belastende klussen in de tuin. De rvs A2 schroeven hebben een platverzonken kop. Die laat de schroef mooi in het hout verzinken. Zo krijgt u een prachtige afwerking. De Wovar rvs A2 schroeven zijn minder sterk dan onze rvs 410 schroeven. Zo worden bijvoorbeeld onze rvs 410 schroeven aangeraden bij de montage van schuttingen, terrassen en meubels. Ontdek schroevenwebshop Wovar voor lage prijzen en snelle levering. Voor 22 uur besteld, is levering de volgende dag.

Zie ook onze  steigerhoutschroeven. Deze zijn speciaal om steigerhouten meubelen mee te maken. Daarnaast heeft Wovar ook een ruim aanbod in zwarte schroeven.

Deze hoogwaardige spaanplaatschroeven rvs A2 beschikken over een Torx-aandrijving. Door de Torx-aandrijving heeft uw machine meer grip tijdens het indraaien van de schroef. Dat zorgt ervoor dat uw machine niet slipt. Gebruik bij de montage altijd onze hoogwaardige Wovar Torx-bits. Die passen perfect op deze rvs A2 schroeven.

De rvs A2 schroeven hebben een speciale wax waardoor ze eenvoudiger door elke houtsoort geschroefd kunnen worden. De vlijmscherpe punt zorgt ervoor dat de schroef zich snel vastzet in het hout. Let op: rvs A2 schroeven zijn niet geschikt voor zwaar belastende constructies. In rvs A2 schroeven zit meer nikkel verwerkt. Dat maakt deze schroeven minder sterk dan onze rvs 410 schroeven. 

Spaanplaatschroeven rvs online bestellen

Ontdek het gemak van het online kopen van plaatmateriaalschroeven. Wovar levert spaanplaatschroeven van rvs A2 kwaliteit in veel maten snel bij u thuis! Bestel de schroeven in dozen van 200 of 100 stuks. Bekijk per product de minimale bestelhoeveelheid om te profiteren van onze stapelkorting. Bedrijven krijgen een persoonlijke kortingscode van Wovar waardoor u altijd profiteert van de laagste prijs! Heeft uw bedrijf nog geen persoonlijke kortingscode? Meld u hier aan!

Voor zware constructies die bedoeld zijn voor een lange levensduur worden onze spaanplaatschroeven rvs 410 aangeraden. Die zijn veel sterker dan rvs A2 spaanplaatschroeven.