CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Hollewandpluggen

2 Aantal producten

Hollewandpluggen

Op zoek naar een sterke bevestiging in een holle wand? Maak dan gebruik van hollewandpluggen. Met holle wand pluggen, ook wel paraplupluggen of hollewandankers genoemd is het mogelijk om op een eenvoudige manier materiaal te bevestigen aan een holle wand, muur of gipsplaat. Wovar levert verschillende soorten pluggen voor bevestiging: nylon hollewandpluggen, nylon hollewandpluggen met schroef en metalen hollewandpluggen.

Bestel hollewandpluggen bij Wovar nu voor de scherpste prijs. Profiteer bij aankoop van grotere aantallen van onze flinke staffelkorting. Bedrijven in de bouw-, klus- en tuinbranche profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting.

Zijn hollewandpluggen niet wat u zoekt? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment nylon pluggen, slagpluggen of kozijnpluggen.  

Het monteren van een holle wand plug is zeer eenvoudig. U boort een gat in de holle wand of gipsplaat en drukt de hollewandplug door het gat heen. Sla deze vervolgens voorzichtig aan met een hamer, zodat de plug stevig vast in de muur zit. Vervolgens plaatst u bij de nylon hollewandplug de schroef in de plug en draait deze stevig aan. De schroef zal de plug uitrekken, zodat deze zich verankerd achter de holle muur of plaat.

Bij een metalen plug drukt u de plug ook door het voorgeboorde gat heen. Tik vervolgens de ingebouwde schroef nog na met een hamer, zodat ook deze stevig in het gat zit. Draai vervolgens de schroef aan, zodat de plug aan de achterkant uitzet en deze stevig in de muur zit. 

Naast hollewandpluggen levert Wovar ook spanhulzen, kozijnschroeven en betonschroeven. Voor extreem sterke verankering in steen of beton kiest u voor keilbouten