CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Poortframes voor Tuinhekjes

6 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Poortframes voor Tuinhekjes

Heeft u recent een haag, schutting of andere afbakening gemaakt? Dan heeft u natuurlijk ook een tuinhekje nodig. Deze tuinhekjes zijn meestal zo'n 50 - 100 cm, zodat uw voorgevel nog voldoende zichtbaar is. De wettelijke eis voor erfafscheidingen is dan ook als volgt; hekken vóór het huis maximaal 100 cm hoog, alles achter/naast het huis maximaal 200 cm hoog. Poortframes voor tuinhekjes zijn handige stalen poortframes welke u gebruikt voor zelfbouw tuinhekjes. Deze stalen poortframes geven uw tuinhekje veel stevigheid. U kiest zelf welk type hout of kunststof u aan dit frame vastzet, dus ook hoe uw tuinhekje eruit komt te zien. Doordat u zelf kunt bepalen hoe het tuinhekje eruit komt te zien, heeft u zelf volledige controle over de afmetingen en de uitstraling. Zo heeft u altijd een passend tuinhek.

 

Zelf een tuinhekje maken

Wilt u ook zelf een tuinhekje maken, maar bent u niet overtuigd van uw eigen kunnen? Met de poortframes voor tuinhekjes is dat verleden tijd. De Wovar poortframes voor tuinhekjes zorgen ervoor dat uw tuinhek er strak uit ziet, maar vooral ook stevig blijft hangen. Dit komt doordat u uw eigen planken op dit sterke metalen frame kunt schroeven. Zo heeft u altijd een stevige basis waarmee u werkt, welke u helemaal naar eigen wens kunt afwerken. U kunt het uzelf nóg makkelijker maken, door gebruik te maken van onze zelftappers. Deze zelftappende schroeven zullen zichzelf door het metaal boren, waardoor u extra snel klaar bent. Voor de meest perfecte afwerking, is kort voorboren wel aan te raden. Hiervoor kiest u één van onze metaalboren, om alvast een klein gaatje in het stalen frame te boren. 

Montage planken op stalen poortframe

Nadat u de ophangogen op het poortframe heeft gedraaid, legt u het poortframe op de grond, tafel of werkbank. U begint dat met een volledige plank (volle breedte), welke u bij het ophangdeel vastschroeft. Vervolgens werkt u verder met de planken, totdat u bij het uiteinde komt. Hier zult u waarschijnlijk de plank op maat zagen, zodat u de volledige breedte bekleedt met hout. Voor het mooiste effect, laat u de planken ook een aantal centimeter (circa 10 cm) uitsteken aan de boven- en onderkant van het poortframe voor tuinhekken. Zorg ervoor dat de planken niet strak tegen elkaar liggen, omdat hout nog werkt. Hanteer een tussenafstand van bijvoorbeeld 3 voor een relatief strakke aansluiting. U kunt ook kiezen voor een afstand van circa 5 cm, voor een zogenaamd "doorkijk-effect". 

Grote poort voor oprit maken

Naast een tuinhekje, is het ook handig om een wat grotere poort te maken. Deze poort gebruikt u bij uw oprit, voor bijvoorbeeld een auto. Hiervoor bieden wij diverse hengen en duimen, waarmee u gemakkelijk een tuinpoort maakt. Voor de montage maakt u gebruik van onze schroeven, zoals tuinschroeven. Daarnaast bieden wij ook bouten aan, zoals slotbouten en houtdraadbouten.

Poortframes voor Tuinhekjes bestellen

Bestel uw poortframes voor tuinhekjes gemakkelijk in snel in onze webshop! Zo geniet u van een snelle levering op scherp geprijsde ijzerwaren en meer, dus ook bij deze poortframes. Voor de meeste artikelen bieden wij aantrekkelijke staffelkortingen, bij afname van een vast aantal stuks. Voor zakelijke klanten van bijvoorbeeld bouw- en klusbedrijven hebben wij aanvullende voordelen. Deze voordelen kan men aanvragen met ons zakelijk account

Is dit poortframe voor tuinhekjes niet hetgeen u zocht? Kijk bij onze poortframes voor alternatieven. Daarnaast zijn onze flex fence draaibare lamellen een prachtige manier om een verstelbare afbakening te maken rondom uw woning.