Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Hardhoutschroeven

Hardhoutschroeven zijn speciaal gemaakt voor de bevestiging en montage van hardhout. Deze schroeven zijn erg populair bij de bouw van hardhouten terrassen. Hardhoutschroeven worden ook wel terrasschroeven genoemd. De hardhoutschroeven van Wovar zijn gemaakt van roestvrij staal A410-kwaliteit. Dat is de meest betrouwbare kwaliteit staal als het gaat om rvs. Minder betrouwbaar zijn rvs A2-, C1- en C3-kwaliteit, die knappen doorgaans op hardhout. Mindere kwaliteiten roestvrij staal kunnen de werking en draagkracht van houten terrassen niet aan. Bespaar nooit op schroeven voor uw terras! Ga voor kwaliteit en kies voor de rvs 410 hardhoutschroeven van Wovar! Populair is de  5 x 50 mm Torx-variant, geschikt voor terrasplanken van 19, 21, 25 en 28 mm dikte. De rvs 410-variant bevat minder nikkel en dat maakt deze hardhoutschroef sterker dan andere soorten. 

Als u kiest voor de Wovar-hardhoutschroef om uw terras te monteren maakt u de juiste keuze. De hardhoutschroeven zijn 5 mm dik en hebben een extra diepe Torx 25-indruk. Wovar levert gratis 1 Torx 25-bit bij elke doos hardhoutschroeven. Voor extra comfort en een snellere montage van hardhoutschroeven wordt onze magnetische bithouder met tijdelijk 2 gratis Torx 25-bits aangeraden. Die laat de hardhoutschroef aan het bitje kleven waardoor de kans erg klein is dat ze tussen de terrasplanken valt.

Waarom Wovar-hardhoutschroeven?

De hardhoutschroeven van Wovar zijn niet alleen ijzersterk dankzij de rvs 410 kwaliteit, maar omdat ze een speciale warmtebehandeling hebben ondergaan. Tijdens deze behandeling worden de schroeven eerst enorm verhit en vervolgens snel gekoeld. De kop van deze hardhoutschroeven is voorzien van freesribben. Dat zorgt ervoor dat de kop van de schroef beter verzinkt in het hout en geeft een knappe look. Bij gladde terrasplanken wordt aangeraden om onze verzinkboor 4 mm te gebruiken. De verzinkboor zorgt voor een nog betere verzinking van de kop. 

De vlijmscherpe snijpunt van de Wovar-hardhoutschroeven rvs 410 snijdt moeiteloos door de hardste houtsoorten. Ook splijt het dunste plaatmateriaal niet. Bij hardhout raadt Wovar wel aan om voor te boren. Voor hardhoutschroeven van 5 mm dik boort u voor met onze hardhoutboor 3.5 mm. We raden bij hardhout voorboren altijd aan. 

Hardhoutschroeven kopen

Bestel de hardhoutschroeven rvs 410 bij Wovar voor de laagste prijs. Profiteer van onze stapelkorting en bestel minimaal 5 dozen. Bedrijven krijgen een persoonlijke kortingscode bij Wovar. Heeft uw bedrijf nog geen persoonlijke kortingscode? Meld u hier aan!