CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
HardhoutschroevenTuinschroevenSchroeven

Filters

Hardhoutschroeven

9 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Hardhoutschroeven

Hardhoutschroeven zijn speciaal gemaakt voor het bevestigen en monteren van hardhout. Deze schroeven zijn erg populair bij het bouwen van hardhouten vlonders. Hardhoutschroeven worden ook wel vlonderschroeven genoemd. De hardhout schroeven van Wovar zijn gemaakt van roestvast staal A410 kwaliteit. Dit is de meest betrouwbare kwaliteit staal als het gaat om RVS. Minder betrouwbare kwaliteit zijn rvs A2, C1 en C3 kwaliteit, deze knappen doorgaans op hardhout. Mindere kwaliteiten roestvast staal kunnen de werking en draagkracht van houten vlonders niet aan. Bespaar nooit op schroeven voor uw vlonder! Ga voor kwaliteit en kies voor de RVS410 hardhoutschroeven van Wovar! Hardloper is de 5x50 mm Torx variant, geschikt voor hardhouten vlonderplanken van 19, 21, 25 en 28 mm dikte. De RVS 410 variant bevat minder nikkel en dat maakt deze hardhoutschroef sterker dan andere RVS soorten. Bestel hardhoutschroeven voor 21.30 en PostNL komt de volgende dag al bezorgen.  

Als u kiest voor de Wovar hardhoutschroef om uw vlonder te monteren maakt u de juiste keuze. De hardhoutschroeven beschikken zijn 5mm dik en beschikken over een extra diepe torx 25 indruk. Wovar levert gratis 1 torx 25 bit bij iedere door hardhoutschroeven. Voor extra comfort en een snellere montage van hardhoutschroeven wordt onze magnetische bithouder met tijdelijk 2 gratis torx 25 bits aangeraden. Deze laat de hardhoutschroef aan het bitje kleven waardoor de kans erg klein is dat ze tussen de vlonderplanken vallen. Naast vlonderplanken kunt u met onze tuinschroeven ook schuttingplanken monteren. Lees onze blog over hoe monteer je schuttingplanken met onze tuinschroeven voor handige tips!

Waarom Wovar hardhoutschroeven?

De hardhoutschroeven van Wovar zijn niet alleen ijzersterk dankzij de rvs410 kwalieti, maar zijn ook nog een speciale warmtebehandeling ondergaan. Tijdens deze behandeling worden de schroeven eerst enorm verhit en vervolgens snel gekoeld. De kop van deze hardhoutschroeven is voorzien van freesribben. Dit zorgt ervoor dat de kop van de schroef beter verzinkt in het hout. Dit leidt tot een prachtige afwerking. Bij gladde vlonderplanken wordt aangeraden onze verzinkboortjes van bijvoorbeeld 4mm te gebruiken. De verzinkboor zorgt voor een nog betere verzinking van de kop. 

De vlijmscherpe snijpunt van de Wovar hardhoutschroeven rvs 410 snijdt moeiteloos door de hardste houtsoorten. Ook splijt het dunste plaatmateriaal niet. Bij hardhout raadt Wovar wel aan om voor te boren. Voor hardhoutschroeven 5mm dik boort u voor met onze hardhoutboren van bijvoorbeeld 3.5mm. We raden bij hardhout voorboren altijd aan. 

Hardhoutschroeven kopen

Bestel de hardhoutschroeven rvs 410 bij Wovar voor de laagste prijs. Profiteer van onze staffelkorting en bestel minimaal 5 dozen. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Naast schroeven levert Wovar ook hoogwaardige tellerkopschroeven, slotbouten en houtdraadbouten. Denk ook aan kleine ijzerwaren zoals karabijnhaken, windhaken of musketonhaken.