CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Dakfolie en GevelfolieDak en GevelGa terug naar home

Populaire producten

Veelgestelde vragen

Dakfolie en Gevelfolie

Bent u op zoek naar de juiste folie om uw dak en/of gevel af te maken? Bij Wovar bent u altijd aan het juiste adres. Zo heeft Wovar Uv-werende gevelfolie (ook wel fassade folie genoemd) voor open gevelbekleding zoals gevelplanken of gevelrabat. Deze KOMO gecertificeerde dampopen folie zorgt niet alleen voor bescherming van uw muur, maar zorgt ook voor een strakkere afwerking.

Wanneer u zoekt naar een folie voor een gesloten gevel of dak kunt u bij ons dampopen folie bestellen, dit is een drielaagse folie die zowel dampopen is als waterkerend. Deze dampopen folie bevestigt u tussen het houten regelwerk en de gevelbekleding of dak (ook wel de 'koude' kant genoemd). Hierbij zorgt u dat vocht uit de constructie kan zodat schimmel en houtrot wordt voorkomen.

Voor het netjes houden van uw project raden wij u onze bouwfolie T100 & T200 aan. De T100 is onze allerdunste en zeer gunstig geprijsde bouwfolie specifiek voor binnengebruik, de T200 is een dikkere en sterkere bouwfolie die ook geschikt is voor buiten.

Uv-werende gevelfolie 

Deze gevelfolie is geschikt als dampopen waterkering achter een open gevelbekleding. Deze is verkrijgbaar bij ons in volle rollen van 1.5 meter breed en lengtes van 25 meter of 50 meter. Wij hebben de reguliere Uv-werende gevelfolie en een zelfklevende variant. Het unieke aan onze Uv-werende gevelfolie is dat deze KOMO gecertificeerd is en dus van de allerhoogste kwaliteit.

Vergeet bij onze fassade folie zonder kleef strips niet onze lijm voor dak en gevel folie mee te bestellen. Deze Wovar fassade folie is waterkerend en dampopen. Dampopen gevelfolie beschermt uw muur tegen water en vocht van buitenaf. Maar zorgt er ook voor dat condensvorming wat tussen de spouw ontstaat door de wisseling van temperaturen wel de kans krijgt te verdampen.

Voor afwerking van de Uv-werende gevelfolies raden wij u aan om onze tape en tengelband voor folie mee te bestellen. Deze tape voorkomt lekkage en zorgt voor een betrouwbare lucht- en waterdichte afdichting. De tengelband bevestigt u tussen het houten regelwerk en de folie om te zorgen dat de zuren in het hout de folie niet kunnen aantasten voor een nog langere levensduur. 

Dampopenfolie

Zoekt u dampopen folie voor gesloten dak en gevel? Deze dampopen spinvlies folies voor gesloten daken en gevels worden geleverd per volle rol van 1.5 x 25 meter en 1.5 x 50 meter. U kiest uit twee verschillende varianten. Namelijk de standaard variant en de zelfklevende variant. Deze worden ook wel de Wovar folie 120 of de Wovar folie 120 PLUS genoemd. De PLUS-uitvoering is voorzien van twee kleefstroken.

Indien u de folie kiest zonder kleefstroken moet u niet vergeten om de bijpassende lijm mee te bestellen. Voor bevestiging met spijkers of nieten raden wij het gebruik aan van RVS spijkers of nieten met een minimale lengte van 25 mm. RVS voorkomt namelijk roestvorming bij blootstelling aan water en lucht.

Voor afwerking van de dampopen folies raden wij u aan om onze tape en tengelband voor folie mee te bestellen. Deze tape voorkomt lekkage en zorgt voor een betrouwbare lucht- en waterdichte afdichting. De tengelband bevestigt u tussen het houten regelwerk en de folie om te zorgen dat de zuren in het hout de folie niet kunnen aantasten voor een nog langere levensduur.

Bouwfolie

Wovar bouwfolie komt in verschillende soorten en maten. Het voordeel van ons bouwfolie, is dat het 100% recyclebaar is, maar ook gemaakt van gerecycled materiaal. Dit maakt het een duurzame keuze, die ook nog eens enorm sterk is. Bij ons krijgt u namelijk ldpe bouwfolie. Dit staat voor lagedichtheidpolyetheen, wat erg sterk is, een hoge scheurweerstand heeft en waterdicht blijft. Zo heeft u een goede afscherming en afdichting tijdens uw bouwprojecten. Ons bouwfolie transparant is daarmee dé folie voor iedere klus. Daarnaast is het gemakkelijk op te bergen.De T100 is onze allerdunste en zeer gunstig geprijsde bouwfolie specifiek voor binnengebruik, de T200 is een dikkere en sterkere bouwfolie die ook geschikt is voor buiten.

Dakfolie of gevelfolie kopen?

Bestel uw dakfolie en gevelfolie vandaag nog voor een scherpe prijs bij Wovar. En hebt u een bouw- en klusbedrijf of bent u een hovenier? Dan krijgt u extra voordeel met een zakelijk account! Ontvang zo bijvoorbeeld direct een vaste zakelijke korting en een handig order overzicht.