• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Lengte
Voorraad
Prijs
tot

Houtboren

Met de boren voor hout van Wovar, boort u gaten in verschillende soorten hout, met name voor de zachtere houtsoorten zoals vurenhout of grenen. Zo gebruikt u de houtboren voor het boren in vuren balken, boren in spaanplaat, voorboren van MDF of gaten in underlayment platen boren. Bent u op zoek naar houtboren voor hardere houtsoorten zoals Azobe, Eikenhout, Meranti, Mahonie of Bankirai, dan kunt u beter de hardhoutboren of de slangenboren van Wovar gebruiken. Door de scherpe centreerpunt van de houtboren bent u in staat om zeer nauwkeurig uw gaten te boren en loopt uw boor niet weg. De houtboren van Wovar zijn verkrijgbaar in diverse maten, wij verkopen houtboren met een diameter van 3 millimeter tot houtboren met een diameter van 12 millimeter. Tevens verkopen wij lange houtboren 6mm, 8mm en 10 mm. Bent u op zoek naar houtboren voor een grotere diameter, dan verwijzen wij u naar onze vlinderboren of onze gatzagen.

15 producten
Sorteren op voorraad
1-15 van de 15 producten
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 59 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

De houtboren van Wovar zijn gemaakt van hoogwaardig gereedschapsstaal. De houtboren zijn voorzien van een centreerpunt, zodat u nauwkeurig kunt werken. Daarnaast zijn de boren voor hout rechts-snijdend.

Waar gebruik je een houtboor voor?

Een traditionele houtboor wordt gebruikt voor het boren van gaten in balken, planken of latten van met name zachtere houtsoorten. Voor het boren in hardhout kunt u het beste de hardhoutboren of slangenboren van Wovar gebruiken! Door de centreerpunt van de traditionele houtboor, bent u in staat om uiterst nauwkeurig te werken. De centreerpunt van de houtboor zorgt er voor dat uw boor niet wegloopt en de snijvlakken van de houtboor zorgen er voor dat u zeer zuivere gaten krijgt. 

Video: Welke boor heb ik nodig?

Houtboor kopen

U koopt uw houtboren het voordeligst bij Wovar! Wanneer u meerdere houtboren tegelijk koopt, profiteert u van onze staffelkorting en bent u nog voordeliger uit! Ook de zakelijke klant is het voordeligst bij Wovar. Wanneer u als ondernemer een zakelijk account bij Wovar opent, krijgt u een vaste zakelijke korting!