Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Nylon Pluggen

De nylon pluggen van Wovar zorgen voor een zeer sterke verankering in verschillende soorten steen en beton. Wovar levert nylon pluggen in verschillende maten voor de scherpste prijzen. De maten zijn 6 x 30 mm, 8 x 40 mm, 10 x 50 mm, 12 x 60 mm, 14 x 70 mm en 16 x 80 mm. Bestel de hoogwaardige nylon pluggen van Wovar voor zeer scherpe prijzen. Bedrijven krijgen van Wovar een persoonlijke kortingscode. Heeft uw bedrijf nog geen kortingscode? Meld u hier aan.

Deze hoogwaardige nylon pluggen van Wovar beschikken over een enorm draagvermogen. De juiste boordiepte bij de plaatsing van nylon pluggen bepaalt u door 1 cm bij de lengte van uw plug op te tellen. De juiste schroefdiameter staat bij de kenmerken van de verschillende Wovar nylon pluggen aangegeven. Wovar raadt aan om bij een massieve ondergrond de grootst mogelijke diameter van schroef te kiezen en bij een holle ondergrond de kleinst mogelijke diameter. Zo zorgt u voor de stevigste verankering. Bij de nylon plug van Wovar kunt u het beste kiezen voor de grootst mogelijke diameter.

Waarviir zijn deze nylon pluggen geschikt?

De nylon pluggen van Wovar zijn geschikt om te verankeren in beton, volle bakstenen, licht beton, kalkzandsteen en metselwerk. Doordat er geen opstaande rand aan de pluggen zit, kan de nylon plug zo diep mogelijk in het materiaal gebracht worden. Dat zorgt voor een optimale belastbaarheid. De nylon pluggen van Wovar zetten uit wanneer u de schroef in de plug plaatst en deze aandraait. De uitzetrichting van de plug kunt u zelf bepalen door de plug te draaien. Kleine randafstanden worden mogelijk doordat u de plug zo kunt draaien dat de uitzetrichtingen evenwijdig lopen met de rand van het bouwmateriaal.

Hoe weet ik in welk bouwmateriaal ik de pluggen ga bevestigen?

Het kan natuurlijk voorkomen dat u niet zeker weet in wat voor bouwmateriaal u de verankering gaat bevestigen. Hier kunt u het beste achterkomen door een gat te boren met een kleine boordiameter. Vang met uw vinger het boorstof op en bepaal aan de hand van de kleur het bouwmateriaal. Is de boorstof rood? Dan is het bouwmateriaal steen. Bij boorstof met een grijze kleur is het bouwmateriaal beton. Als u wit boorstof krijgt is het bouwmateriaal van cellenbeton of gipskarton. Het verschil tussen boorstof van gipskarton en cellenbeton is dat het boorstof van gipskarton net wat meer kleeft en lichter is dan dat van cellenbeton.