CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Spanhulzen

12 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Spanhulzen

Zoekt u een stevige en vooral efficiënte verbinding van hout op beton of massief steen? Met de spanhulzen van Wovar bevestigt u razendsnel regelwerk of kantlatten vast aan beton. Spanhulzen van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal en zijn 6 of 8 mm dik. Populaire maten zijn 6 x 40, 6 x 60 of 6 x 80 mm spanhulzen. Doordat beton niet uitzet tijdens het inslaan van een spanhuls, blijven ze strak zitten en krijgt u een stevige verankering. De toepassing van spanhulzen is vrij simpel en erg economisch. Door middel van doorsteekmontage plaatst u deze spanhulzen geheel eenvoudig. Boor een gat voor met een beton- of hamerboor. Afhankelijk van de dikte van de spanhuls, 6 of 8 mm, boort u voor met een 6 of 8 mm boor.

Bent u opzoek naar een andere soort verankering? Bekijk dan ook onze slagpluggen, kozijnpluggen of keilbouten.  

Spanhulzen kunnen onder andere worden gebruikt bij de montage van kozijnen, de plaatsing van een steiger of het maken van een hekwerk. Het universele bevestigingsmiddel zorgt voor een snelle en stevige montage, doordat u simpelweg alleen hoeft voor te boren en daarna de slagplug zo in het voorgeboorde gat kunt slaan.

Hoe werkt een spanhuls precies?

Het monteren van een spanhuls kan niet alleen snel, het is ook nog een zeer eenvoudig. Afhankelijk van de lengte van de spanhuls boort u een gat voor met een beton- of hamerboor. Het is het beste als de spanhuls zich over de gehele lengte van het boorgat spreidt. Het boorgat kan in één keer gemaakt worden, door zowel het te bevestigen materiaal als in de ondergrond zelf. Om de spanhuls stevig in het materiaal te bevestigen, is het het beste als het boorgat net iets smaller is dan de diameter van de spanhuls. Bij het inslaan van de spanhuls met een hamer zal het beton niet uitzetten. Dit komt doordat de spanhuls is voorzien van een smalle opening, die bij het inslaan kan sluiten. Op deze manier bevestigd u eenvoudig en snel verschillende soorten balken op een betonnen of stenen ondergrond.

Soorten spanhulzen

Bij Wovar vindt u spanhulzen met verschillende afmetingen. Zo verkopen wij spanhulzen met een diameter van 6 of 8 mm. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende lengtes, waarvan de 6 x 40, 6 x 60 en 6 x 80 de meest populaire maten zijn. De spanhulzen zijn allen gemaakt van verzinkt staal en zijn dus zeer sterk.

Spanhulzen bestellen

Bestel uw spanhulzen nu bij Wovar voor de laagste prijs. Heeft u een klus- bouwbedrijf of hoveniersbedrijf? Maak dan snel een zakelijk account aan en profiteer van extra voordelen, waaronder kortingen en inzage in uw bestelgeschiedenis. 

Naast spanhulzen bent u bij Wovar ook aan het juiste adres voor hoogwaardige hollewandpluggen, kozijnschroeven en nylon pluggen