CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Betonverf voor buitenBuitenbeitsVerf en Beits

Filters

Betonverf voor buiten

6 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Betonverf voor buiten

Wilt u saai grijs beton voorzien van een leuke kleur? Bij Wovar kunt u kiezen uit zwart, wit en een zeer uiteenlopend assortiment aan kleuren. Zo kunt u bijvoorbeeld ook betonpalen of betonpoeren in de tuin voorzien van de door u gewenste kleur. Naast verschillende kleuren verf kunt u uw betonnen ondergronden ook voorzien van een beschermende nanocoating. Voordat u aan de slag gaat raden we aan om beton eerst te reinigen. 

Naast beton in uw tuin kunt u ook uw houtwerk voorzien van een beschermende beits of olie. Uiteraard kunt u daarin kiezen tussen verschillende tinten en kleuren. 

Op deze pagina vindt u de verschillende opties qua producten voor het verven van uw beton buiten het huis. Wanneer u namelijk beton plaatst in het zicht, is het belangrijk dat dit beton er goed uit ziet en ook goed uit blijft zien! Om daarvoor te zorgen dient u het beton te schilderen met een goede betonverf voor buiten of een betonbeits. Waarom? Omdat uw betonpalen, betonpoeren en ander beton anders snel lelijk kan worden! Is het al lelijk door verkleuring of vlekken? Geen paniek want ook dan is betonverf of betonbeits de oplossing! Met een likje verf voor beton is het zo weer opgelost! Meer informatie over het behandelen van beton vindt u in onze blog over het behandelen van betonpalen en betonpoeren met betonverf of beits voor buiten.

Beton beschermen

De reden is hier boven al even kort beschreven, maar we leggen graag nog even verder uit, waarom het van belang is om beton te beschermen. Betonpalen, betonpoeren en ander beton dat buiten in de openlucht staat, kan namelijk snel lelijk worden. De oorzaak hiervan is met name het weer. Het beton staat natuurlijk in weer en wind. Het gevolg? Uw beton gaat verkleuren. Het raakt als het ware zijn kleur kwijt. Ontzettend zonde! Dat kan er al snel lelijk uit gaan zien. Daarnaast loopt u bij beton vaak het risico dat er kalkuitbloei ontstaat. Dat zorgt dan weer veer lelijke, witte en grijze vlekken. Beide vormen van verkleuring kunt u tegengaan met onze eigen tuinbeits. Dit is namelijk een beits voor hout en een betonverf in één! Veel palen zijn in de kleuren grijs, antraciet en zwart. Deze kleuren zijn ook te verkrijgen van onze eigen beits! Daarnaast zorgen deze producten ook voor waterbescherming. Hierdoor verlengt u de levensduur ook nog eens van het beton. Voor gezond beton, gebruikt u een goede betonverf of betonbeits!

Betonverf kleuren

De meeste betonpoeren, betonpalen en ander beton in de tuin is grijs, antraciet of zwart. Dit zijn dan ook de populairste kleuren voor betonbeits en betonverf. Toch kan het natuurlijk zijn dat u een hele andere kleur wilt hebben! Daarom is het ook mogelijk om betonverf in andere kleuren te krijgen. U vindt op deze pagina ook de muurverf mat, van OAF Afinol. Deze is verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren. U kunt dan ook zelf een kleurcode aanleveren! Rood, geel, zwart, paars, wat u maar wilt!

Verf of beits

Het gebruiken van betonverf is erg gemakkelijk. Het is ten eerste belangrijk dat u het beton goed schoonmaakt en dat het droog is. Vervolgens kunt u het aanbrengen met een kwast of een roller. Let wel op: beton is een ontzettend zuigend materiaal. Het kan dus zijn dat u best veel nodig gaat hebben. Dat verschilt echter enorm per klus en per betonsoort. Het kan dus verstandig zijn om wat extra in te kopen. Breng daarnaast ook niet onnodig dik aan om een druiperig resultaat te voorkomen. Met een goede betonverf voor buiten beschermt u uw hout jaren lang tegen verkleuring, lelijke vlekken, groene aanslag en andere problemen! Vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Beton onderhouden

Wanneer u eenmaal uw betonpalen, betonpoeren of ander beton in de tuin heeft behandeld, kan het jaren lang mee. Toch zal het na een jaar of 5 tot 8 (afhankelijk van de kleur) lichter gaan worden. Dan kan het mooi zijn om op een gegeven moment een nieuwe laag aan te brengen. Het enige wat u dan hoeft te doen is schoonmaken en een nieuw laagje aan te brengen, waarna het weer jaren mooi blijft!