CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Wielen

Bij Wovar treft u een ruim assortiment aan diverse soorten wielen aan. Ons aanbod loopt uiteen van standaard bokwielen tot kleine meubelwielen en van een losse kruiwagenwiel tot prachtige zwarte zwenkwielen. Hierdoor is er voor elke project een passend wiel te vinden bij Wovar. Naast onze uitgebreide selectie wielen, is Wovar ook hét adres voor de juiste bevestigingsmaterialen. Hierdoor haalt u met slechts een paar muisklikken alles in huis voor de montage van uw nieuwe wielen. Denk hierbij aan een goed advies omtrent de juiste keuze van de schroeven, maar ook altijd een eerlijke vermelding van het draagvermogen van de wielen, wij hebben de kennis in huis om uw project tot een succes te maken.

Wovar levert hoogwaardige meubelwielen voor zowel binnen als buitengebruik in heel Nederland en België tegen de meest gunstige voorwaarden en levertijden!

Universele wielen voor elke situatie

In ons ruime aanbod aan meubelwieltjes treft u ongetwijfeld een goed product aan voor uw volgende klusproject. Of het nu gaat om het maken van een verrijdbare bijzettafel of verplaatsbare salontafel, Wovar heeft de juiste zwenkwielen voor uw project. Los van de zwenkwielen levert Wovar ook altijd een bijpassend bokwiel of zwenkwiel met rem, zo combineert u moeiteloos de juiste wielen die in uw situatie geschikt zijn. 

Heeft u een lekke band van uw steekwagen óf wilt u de skelter van uw kind voorzien van nieuwe banden? Kijk dan bij de collectie steek- en kruiwagenwielen voor hoogwaardige luchtbanden.

Zwenkwielen en bokwielen

Zwenkwielen om uw meubel verplaatsbaar te maken worden vaak gecombineerd met bokwielen. Het verschil tussen zwenkwielen en bokwielen is dat dat zwenkwielen om hun as kunnen draaien en bokwielen zitten vast op een plaat. Door aan 1 kant gebruik te maken van zwenkwielen kunt u uw meubel door bochten wringen, zodat u een stuk flexibeler bent dan wanneer u enkel bokwielen zou gebruiken. 

Onze hoogwaardige bokwielen en zwenkwielen zijn perfect geschikt voor de particuliere markt maar ook voor de zakelijke en industriële markt zijn de wielen uitermate goed te gebruiken. Door het gebruik van licht elastische rubberen wielen worden kleine oneffenheden perfect opgevangen. Voor een ruiger terrein raden wij onze luchtbandwielen aan.  

Zwenkwielen met rem plaatsen

Zwenkwielen met rem zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Wovar heeft namelijk een ruime keuze aan zwenkwielen welke op een plaat zijn bevestigd. Dit betekent dat de montage zeer eenvoudig is, u schroeft simpelweg de wielen onder uw meubel waardoor deze eenvoudig te verplaatsen is. Bij het betreffende product benoemen wij altijd welke diameter de montagegaten hebben en welke schroeven u hiervoor het beste gebruikt. Uiteraard is de lengte van de schroef hierbij afhankelijk van de dikte van het materiaal waaraan u de zwenkwielen schroeft. Vaak zien we dat een meubel wordt voorzien van één of twee zwenkwielen met rem, gecombineerd met twee bokwielen.

Middel de remfunctie, ook wel totaalstop genoemd, zit er werkelijk geen enkele millimeter beweging in de wielen. Hiermee kunt u met een gerust hart uw apparatenkast, verrijdbare bloembak óf handige bijzettafel op een licht hellende ondergrond achterlaten. Onze zwenkwielen met rem zijn dus niet alleen eenvoudig te monteren, de meubelwieltjes zijn ook nog eens zeer handig in gebruik!

Kruiwagenwiel en luchtbanden

Bent u op zoek naar een nieuw kruiwagenwiel voor uw kruiwagen óf de skelter van uw kind? Met onze losse kruiwagenbanden haalt u een hoogwaardig product in huis. Wij leveren uw nieuwe hoogwaardige kruiwagenband voor de juiste prijs vaak al binnen 24 uur in huis. Een lekke band van uw kruiwagen is dus in een handomdraai geregeld, bewaar wel het as en de bevestigingsbouten is ons advies, deze leveren wij namelijk niet standaard mee.

Luchtbanden en wielen bestellen

Wielen en luchtbanden bestellen doet u natuurlijk bij Wovar. Wij leveren diverse soorten wielen voor vrijwel ieder klusproject snel bij u thuis. Hierbij profiteert u bovendien van een zeer interessante staffelkorting bij afname van meerdere stuks, zo geniet u extra voordelig van uw nieuwe verrijdbare meubelen. Heeft u voor uw meubelen ook bijpassend meubelbeslag nodig? Wovar heeft ook een ruim assortiment aan handgrepen, kastknoppen en kistbeslag

Voor onze zakelijke klanten bieden wij de mogelijk om een zakelijk account aan te maken. Met een dergelijk account krijgen bedrijven in de klus- en meubelindustrie een vaste korting op alle aankopen, de mogelijkheid tot spoedlevering én een handig orderoverzicht. Het aanmaken van een dergelijk account is geheel gratis en levert u dus vele extra voordelen op. Het is niet voor niets dat steeds meer ondernemers ons weten te vinden.