Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Raveeldragers

De ijzersterke raveeldragers van Wovar zijn geschikt om houten balken met elkaar te verbinden. Deze raveeldragers bevatten geen strip en worden ook wel zware raveeldragers genoemd. Wovar is uw online groothandel voor gegalvaniseerde raveeldragers voor allerlei maten balkhout. Online ijzerwarenshop Wovar levert uit eigen voorraad. Bestelt u voor 22 uur, dan hebt u de ijzeren raveeldragers de volgende dag al in huis. Ook op zaterdag levering. Steeds meer bedrijven in de bouw en tuin weten ons te vinden. Ook leveren wij bij particulieren. Bekijk ook de pagina balkdragers. Dat is een andere, smallere soort balkhouder, verkrijgbaar met en zonder lip.

De verzinkte, metalen raveeldragers zijn voorzien van veel schroefgaten. Dat vergemakkelijkt de montage van deze balkdragers. Wovar heeft voor elke maat balk een geschikte raveeldrager. Zo heeft Wovar ruimschoots de volgende raveeldragers op voorraad:

  • Raveeldragers voor 3.8 x 8.9 cm balken
  • Raveeldragers voor 3.8 x 12 cm balken
  • Raveeldragers voor 3.8 x 14 cm balken
  • Raveeldragers voor 4.5 x 9 cm balken
  • Raveeldragers voor 4.5 x 14.5 cm balken
  • Raveeldragers voor 5.0 x 10.0 cm balken
  • Raveeldragers voor 5.0 x 15.0 cm balken
  • Raveeldragers voor 6.3 x 17.5 cm balken
  • Raveeldragers voor 7.0 x 20.0 cm balken

Bovenstaande balkhouders zijn geschikt voor Scandinavisch vuren (ook SLS hout), lariks-douglas bezaagd en gladgeschaafd hout. Ook zijn deze regeldragers geschikt voor hardhout of grenen hout. U kunt deze balkdragers dus goed gebruiken bij de bouw van een terrasoverkapping, aanbouwveranda, houten tuin chuur of carport van hout. 

Deze stalen raveeldragers van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal. Dat maakt ze voor houten balken megasterk. Monteer de raveeldragers met onze sterke spaanplaatschroeven met snijpunt. De punt zorgt ervoor dat u niet hoeft voor te boren bij zachthout. Probeer zo veel mogelijk gaten te voorzien van een schroef. Dan bent u zeker van de stevigheid.

Online raveeldragers kopen

U zoekt een gerenommeerde online ijzerwarenwinkel? Bestel raveeldragers voor de laagste prijs bij Wovar. Wat besteld is voor 22 uur, leveren we al de volgende dag bij bedrijven en particulieren. Profiteer van onze bulkkorting en bestel minimaal 10 stuks. Bedrijven zoals bouwbedrijven, klusbedrijven en tuinaannemers profiteren van extra korting bij Wovar. Zakelijke klant worden? Meld u hier aan.