CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Raveeldragers

70 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Raveeldragers

De ijzersterke raveeldragers van Wovar zijn geschikt om houten balken in te leggen zodat u een afdak of overkapping kunt bouwen. Deze raveeldragers bevatten geen strip en worden ook wel raveeldragers zwaar genoemd. Raveeldragers van Wovar beschikken over een CE-keurmerk en zijn uitgebreid getest op hun draagvermogen. Per raveeldrager staat aangegeven wat het maximale draagvermogen is van de raveeldrager.

Wovar is uw online groothandel voor gegalvaniseerde raveeldragers voor bijna alle balkmaten. Online ijzerwarenshop Wovar levert uit eigen voorraad. Bestelt u voor 21:30 uur in de avond, dan heeft u de ijzeren raveeldragers de volgende dag al thuis. Ook op zaterdag levering. Steeds meer bedrijven in de bouw en tuin weten ons te vinden. Ook bezorgen wij bij particulieren. Bekijk ook de pagina balkdragers. Dit is een andere, smallere soort balkhouder, verkrijgbaar met en zonder lip. Daarnaast leveren wij ook onzichtbare balkdragers voor een verborgen balk verbinding. 

De verzinkte, metalen raveeldragers zijn voorzien van vele schroefgaten. Dit vergemakkelijkt het monteren van de raveeldragers. Wovar heeft voor iedere maat balk een geschikte raveeldrager.

Raveeldragers van Wovar zijn geschikt voor Scandinavisch vuren (ook SLS hout), Lariks Douglas bezaagd en glad geschaafd hout. Ook zijn deze regeldragers geschikt voor hardhout of grenen hout. U kunt deze raveeldragers dus prima gebruiken bij het bouwen van een terras overkapping, aanbouw veranda, houten tuin schuur of carport van hout. Het verschil tussen raveeldragers en balkdragers is dat raveeldragers getest zijn. Ook zijn ze een stuk breder en sterker. Hierdoor is het niet mogelijk een balk strak langs een wand te plaatsen met behulp van een raveeldrager. 

Bij iedere raveeldrager vindt u de afbeelding die hieronder is weergegeven. Zoals u kunt zien wordt de kracht van onze raveeldrager in 3 verschillende richtingen uitgebeeld. U ziet de afkortingen DR, DW en T. DR staat voor de draagkracht naar beneden. Dw staat voor de zijwaartse sterkte en T voor de kracht van de balk of muur af. Ook staat per raveeldrager aangegeven hoeveel schroeven u dient te gebruiken om aan het aangegeven draagvermogen te kunnen voldoen.

Monteer de raveeldragers met met onze sterke voldraadschroeven verzinkt. Voldraadschroeven worden veel gebruik bij metaal op hout bevestigingen. Probeer zoveel mogelijk gaten te voorzien van een schroef. Dan bent u verzekerd van stevigheid.

undefined

Online raveeldragers kopen

U zoekt een gerenommeerde online ijzerwarenwinkel? Bestel raveeldragers voor de laagste prijs bij Wovar. Wij bezorgen orders voor 22:00u uur besteld al de volgende dag bij bedrijven en particulieren. Profiteer van onze bulk korting en bestel minimaal 10 stuks. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche krijgen extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Zijn raveeldragers niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze balkhouders zwart, balkdragers met lip of balkdragers zonder lip. Verder bent u voor hoekverbinders, koppelplaten en schommelverbinders ook bij Wovar aan het juiste adres! Bouwt u een overkapping met plat dak? Bekijk dan ook onze epdm folie