CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Tengelband

1 Aantal producten

Tengelband

Tengelband is een afdichtingsband dat op twee verschillende manieren kan worden gebruikt. De bekendste (zoals de naam ook suggereert) manier is het aanbrengen van de deze afdichtingsband op houten regelwerk (tengels en panlatten) om een luchtdichte en waterdichte laag te creëren tussen het houten regelwerk en de folie die u op het regelwerk aanbrengt. Deze luchtdichte en waterdichte laag zorgt ervoor dat de natuurlijke zuren en chemicaliën van het hout niet in de folie kan trekken en deze folie kan aantasten.

Ook kan deze worden gebruikt om gaten van nieten, schroeven en nagels in het folie af te dichten. Dit is ook waarom het (weliswaar minder) bekend staat als spijkerdichtband/nageldichtband, Dit is een verplichte werkwijze in Duitsland omdat hiermee de nieten, schroeven of nagels beschermd wordt tegen water en zo corrosie voorkomt.

De tengelband is lucht-, stof- en waterdicht. Ook kan het zeer goed tegen UV-straling. zeer goed bestand tegen UV-straling en vocht andere weersomstandigheden. De zelfklevende tengelband kan gebruikt worden bij koude temperaturen, waar het lang meegaat en een goede verouderingsbestendigheid heeft. 

Onze tengelband heeft een dikte van 3 mm en is 30 mm breed, u kunt deze bestellen per rol van 30 meter. Voor het gebruik van onze tengelband hoeft u hier geen laagje folie los te maken, u kunt deze simpelweg uitrollen, aangezien de zelfklevende zijde aan de onderkant zit. Hierdoor rolt u de zelfklevende onderzijde uit op het materiaal en hoeft u deze alleen maar lichtjes aan te drukken en af te snijden op de juiste lengte.

Tengelband kopen

Maak u klus af met tengelband van topkwaliteit van Wovar. Hiermee bent u verzekerd dat uw mooie folie beschermd is tegen houtzuren en chemicaliën. Bent u een zakelijke klant en wilt u gebruik maken van een extra korting? Voor onder andere klus- en bouwbedrijven is er vaste korting beschikbaar, maakt hiervoor enkel een zakelijk account aan. Zoekt u een andere type afdichtingsband? Kijk ook naar onze compressieband en butylband