CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Populaire producten

Tape

Bent u op zoek naar een bepaalde soort tape? Bij Wovar vindt u vele verschillende soorten tape voor iedere klus. Zo kunt u hier bijvoorbeeld een aantal verschillende duct tapes vinden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Daarnaast kunt u ook verschillende soorten EPDM tape vinden. Dit wordt gebruikt om gevelbekleding te monteren aan huizen, schuren of overkappingen. Verder kunt u hier verschillende soorten schilderstape vinden voor het schilderen en dubbelzijdige tape voor verschillende doeleinden. Ten slotte heeft Wovar ook een breed assortiment aan verschillende isolatietapes.

Duct tape

Eigenlijk zou iedereen altijd duct tape in huis moeten hebben. Duct tape is namelijk super sterk, eenvoudig en daarmee ideaal voor bijvoorbeeld snelle reparaties en het vastplakken van verschillende voorwerpen en materialen. Een rol meebestellen kan daarom nooit kwaad!

EPDM tape

EPDM tape is de ideale tape om gevelbekleding aan uw woning, schuur of overkapping te monteren. Deze tape heeft als functie de houten achterconstructie van uw gevelbekleding tegen vocht te beschermen, waardoor de bekleding niet zal rotten.

Isolatietape

Isolatietape wordt gebruikt om elektriciteitsdraden veilig af te werken en af te plakken. In deze categorie vindt u ook zelfvulkaniserende tape. Dit wordt gebruikt om bijvoorbeeld leidingen en tuinslangen af te dichten.  

Dubbelzijdige tape

Wovar heeft verschillende soorten dubbelzijdige tape in het assortiment, die allemaal een eigen functie hebben. U kunt u hier bijvoorbeeld tapijttape vinden, maar ook universele dubbelzijdige tape en foam tape.

Afplaktape

Bij de afplaktapes vindt u meerdere soorten tape wat uitermate geschikt is om verschillende materialen af te plakken en te repareren. Transparante tape wordt bijvoorbeeld veel gebruikt om ramen en afdekzeilen te repareren, terwijl afplaktape perfect is om een waterleiding af te plakken.

Tape kopen

Bij Wovar kunt u voor iedere klus de juiste tape vinden. Van schilderstape voor het schilderen tot EPDM tape om gevelbekleding aan uw woning te monteren. Bestel uw tape daarom snel voor ook nog eens een super scherpe prijs! Bent u een zakelijke klant en werkzaam in bijvoorbeeld de schilders- of klusbranche? Maak dan snel een zakelijk account aan. Hiermee profiteert u van vele aantrekkelijke voordelen.

Heeft u nog andere bevestigingsmaterialen nodig? Kijk dan vooral eens bij onze vele soorten schroeven en bouten.