CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Deurbeslag op schildDeurbeslagDeur- en Raambeslag

Populaire producten

Deurbeslag op schild

Zoekt u deurbeslag op schild? Het assortiment deurkrukken met schild van Wovar gaat van sierlijk naar industrieel en varieert van zwart naar rvs tot aluminium. Kortom voor deurklinken op schild bent u bij Wovar aan het juiste adres! Deurbeslag met schild is zowel geschikt voor binnendeuren als buitendeuren.

De deurbeslag sets met schild worden niet altijd geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. Wel dient u zelf boren bij te bestellen om in de deur te boren. Vergeet niet een insteekslot mee te bestellen als u die nog niet heeft. Erg populair is ons zwarte deurbeslag op schild.  

Bij deurbeslag op schild is het belangrijk dat u let op de PC maat. Dit is echter alleen van toepassing als u uw deur op slot wilt kunnen doen. Dus deurbeslag zoekt met een sleutelgat. De PC maat is de hart op hart afstand van de deurkruk tot het cilindergat. Als de PC maat van uw insteekslot niet overeenkomt met die van het deurbeslag lukt het namelijk niet om de sleutel in het gat te steken. De PC maat wordt ook wel de steekmaat genoemd.

Deurbeslag met schild kopen

Deurbeslag op schild besteld u bij Wovar voor de laagste prijs! Door onze ruime voorraad deurbeslag lukt het deurkrukken op schild vaak al de volgende dag te leveren. Zakelijke klanten zoals bouwbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordeel met een zakelijk account

Is deurbeslag op schild niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al onze deurklinken en deurbeslag. Hier vindt u onder andere ook deurbeslag op rozet, wc deurbeslag en losse deurklinken, deurschilden en rozetten. Naast deurbeslag zien we ook een stijgende vraag naar ons schuifdeurbeslag. Ook bijpassende insteeksloten shopt u bij Wovar extra voordelig, let hierbij wel goed op de inbouwmaat is ons advies.

Wilt u liever compleet beslag kopen inclusief slot? Ga dan voor onze inbouw cilindersloten