CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Hengen Recht

52 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Hengen Recht

Wilt u een tuindeur ophangen aan verzinkte hengen? Of wilt u een erfpoort maken met bijvoorbeeld zwart gespoten duimhengen? Wij hebben een ruim assortiment hengen en duimen te koop. Met deze rechte hengen, plaats u uw tuinhekje, schuttingdeur of inritpoort precies in 1 lijn. Let op, doordat een plaatduim waar deze rechte hengen op rusten altijd iets op een paal wordt gemonteerd komt uw heng iets naar "achter" te liggen. Vandaar dat de meeste van onze klanten kiezen voor onze hengen met verzet, deze hebben een klein knikje waardoor uw poort of hek iets naar binnen valt. Soms bestellen klanten onze hengen met bocht, dit is een groot verzet zodat de hengen aan de voorkant komen en de plaatduim aan de achterkant kan blijven. Bovenal is Wovar uw A-merk voor hengen in alle soorten, maten en zelfs kleuren zoals zwart. Wij leveren bovendien snel en vakkundig scharnieren, hengen en duimen overal in Nederland en België. Vragen over hengen? Dat begrijpen wij best. Bel of email gerust.

Kies uit grijs verzinkte hengen met verzet, recht of bocht. Of ontdek ons moderne assortiment in zwarte hengen, duimen en scharnieren. Alle hengen die wij aanbieden vallen onder tuinbeslag en zijn dus geschikt voor buiten gebruik. Vergeet geen duimen met de hengen mee te bestellen.

Hengen recht

Wovar levert rechte duimhengen, ook wel scharnierhengen genoemd, in 4 verschillende soorten. Dit zijn blauw verzinkte hengen, thermisch verzinkte hengen, zwarte hengen met een strakke punt en hengen zwart met een rustieke punt. De hengen beschikken allemaal over een hoogwaardige beschermlaag wat zorgt voor een lange levensduur.

De recht hengen van Wovar kunnen eenvoudig gemonteerd worden aan uw poort of deur door dankzij de handige bevestigingsgaten. Het aantal bevestigingsgaten wordt per heng aangegeven. Alle hengen beschikken over 1 vierkant bevestigingsgat. Deze is speciaal voor M8 slotbouten. In de overige bevestigingsgaten kunt u zelf kiezen om de hengen te monteren met M8 slotbouten of M8 houtdraadbouten.

Rechte duimhengen bestellen

Bestel samen met uw hengen bijpassende duimen, slotbouten, schroeven en houtdraadbouten. Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Heeft u liever hengen met verzet of hengen met bocht? Bekijk hier ons gehele assortiment hengen en duimen

Video: Welke hengen moet ik kiezen voor mijn deur?