CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Instortankers

22 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Instortankers

Op zoek naar een instortanker om uw houten paal of staander op te bevestigen? Wovar levert instortankers in twee verschillende types: instortankers met pen en instortankers zonder pen. Bij een instortanker met pen boort u een extra gat voor in het midden van de paal, wat zorgt voor extra stevigheid. Alle instort paaldragers beschikken over een plaat van 11 x 11 cm, wat ze geschikt maakt voor verschillende paaldiktes. Zo plaatst u eenvoudig 12 x 12, 14 x 14 en 15 x 15 cm dikke palen in beton. De paalhouders met betonanker zijn verstelbaar, wat betekent dat de staanders na plaatsing in beton nog in hoogte verstelbaar zijn. 

De instortankers met plaat zijn eenvoudig te monteren, u plaatst ze namelijk in een gat gevuld met snelbeton. Het is belangrijk per klus te kijken wat de benodigde fundering gaat worden. Dit verdient per situatie dus de juiste aandacht. 

Op zoek naar een andere soort paalhouder? Bekijk dan ook onze kolomvoeten, paalhouders gepunt, paalhouders vlak en H- en U-ankers.  

Instortankers kunnen worden gebruikt om palen of staanders op te bevestigen. Daarnaast kunt u met een instortanker ervoor zorgen dat, ook al is de ondergrond ongelijk, uw palen en staanders mooi waterpas komen te staan. Zo zijn ze bijvoorbeeld handig bij het plaatsen van een schutting. 

Instortanker met en zonder pen

Wovar levert instortankers met en zonder extra pen. Voor meer stevigheid raden wij aan om de versie met extra pen te kopen. Bij montage dient de houten paal dan eerst voorgeboord te worden, zodat de pen in de paal past. Schroef dan de paal vast aan de hand van de 4 montagegaten. Bij een instortanker zonder pen monteert u simpelweg het anker aan een paal, door alleen gebruik te maken van de 4 schroefgaten.

Beide soorten ankers beschikken over een plaat van 11 x 11 cm, waardoor u er verschillende paaldiktes op kunt bevestigen. Zo plaatst u eenvoudig 12 x 12, 14 x 14 en 15 x 15 cm dikke palen in beton.

Instortanker plaatsen

U plaatst het instortanker simpelweg direct in een gat dat is gevuld met snelbeton. Het snelbeton zorgt ervoor dat het anker al na 15 minuten muurvast zit. Doordat dit anker verstelbaar is, kunt u uw paal of staander nog in hoogte verstellen na plaatsing in beton en kunt u altijd uitgaan van een ijzersterke bevestiging.

Het is belangrijk per klus te kijken wat de benodigde fundering gaat worden, met betrekking tot het maximaal draagvermogen. Dit verdient per situatie dus de juiste aandacht. Met een degelijke fundering voorkomt u namelijk eventuele verzakkingen. 

Verstelbaar instortanker met extra pen online bestellen

Koop nu uw verstelbare instortanker, zonder of met pen, van 40 cm voor een voordelige prijs bij Wovar. Maak gebruik van een aantrekkelijke staffelkorting bij aankoop van 10 of 20 stuks! Klus- en bouwbedrijven en tuiniers profiteren daarnaast van vele extra voordelen, zoals extra kortingen, door het aanmaken van een zakelijk account.

Bent u op zoek naar een ander soort verankering? Geen zorgen, Wovar levert ook verschillende kolomvoeten, paalhouders gepunt, paalhouders vlak en H- en U-ankers.