CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Uitvulplaatjes

10 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Uitvulplaatjes

Uitvulplaatjes met sleuf van kunststof zijn een must op vrijwel iedere bouwlocatie. Als het nou gaat om tegelwerk, het stellen van regelwerk, kozijnen en wanden. Vulplaatjes zijn gemaakt van kunststof en drukvast. Wovar levert uitvulblokjes in verschillende diktes variërend van 1.0 tot en met 10.0 mm dik. Iedere dikte wordt gekenmerkt met zijn eigen kleur. Uitvulplaatjes van Wovar zijn voorzien van een handige sleuf! Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk vulplaatjes rond de verankering van een schroef of bout te plaatsen.

Bestel uitvulplaatjes op werkdagen en wij verzorgen de levering binnen 24 uur. Zijn deze vulplaatjes kunststof niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al onze stelplaten, drukplaten, uitvulplaatjes en stelwiggen. Opzoek naar uitvulplaatjes voor beglazing? Die staan op onze site als glasblokjes.  

Wovar heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van goedkope uitvulplaatjes van 1 tot 10 mm dik. Zo leveren wij maarliefst 7 verschillende maten in zakverpakking of kunststof doos. Populaire maten zijn de vulplaatjes oranje 2mm dik voor bijvoorbeeld tegelwerk. Heeft u liever een doos met ons complete assortiment? Ga dan voor onze assortimentsdoos voorzien van alle vulplaatjes!

Kunststof uitvulplaten

De uitvulplaten van Wovar zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Hierdoor zijn de uitvulblokjes drukvast en zeer sterk. De schuine uiteinden zorgen ervoor dat de uitvulplaten makkelijker tussen 2 elementen gedrukt kunnen worden. De vulplaatjes hebben allemaal een afmeting van 50 x 50 mm. Alleen de diktes verschillen. U kunt bij ons stelplaatjes 1.0 mm (transparant), 2.0 mm (oranje), 3.0 mm (zwart), 4.0 mm (blauw), 5.0 mm (rood), 7.0 mm (grijs) en 10.0 mm (groen) dik. Iedere dikte heeft zijn eigen kleur. De sleuf heeft een afmeting van 12 x 37 mm. De inhoud van de zakverpakking is bij de 1mm dikke uitvulplaatjes 96 stuks, en bij alle andere maten is de inhoud 48 stuks. Heeft u verschillende maten kunststof vulplaatjes nodig? Dan bieden wij verschillende assortimentsdozen aan, zodat u alle keuze heeft. Een assortimentsdoos komt in circa 200, 350 en 500 stuks.

Uitvulplaatjes met sleuf bestellen

Bestel Wovar uitvulplaatjes met sleuf voor de laagste prijs. Kies voordelig voor onze zakverpakkingen of ga voor de handige kunststof doos gevuld met het complete assortiment vulplaatjes. Bij grotere afname profiteert u van onze hoge staffelkorting. Bedrijven in de bouw-. klus- en tuinbranche krijgen altijd extra korting met een zakelijk account