Bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Uitvulplaatjes

Uitvulplaatjes met sleuf van kunststof zijn een must op vrijwel iedere bouwlocatie. Als het nou gaat om tegelwerk, het stellen van regelwerk, kozijnen en wanden. Vulplaatjes zijn gemaakt van kunststof en drukvast. Wovar levert uitvulblokjes in verschillende diktes variërend van 1.0 tot en met 10.0 mm dik. Iedere dikte wordt gekenmerkt met zijn eigen kleur. Uitvulplaatjes van Wovar zijn voorzien van een handige sleuf! Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk vulplaatjes rond de verankering van een schroef of bout te plaatsen.

Bestel uitvulplaatjes voor 22:00 uur en wij verzorgen de levering al de volgende dag. Zijn deze vulplaatjes kunststof niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al onze stelplaten, drukplaten, uitvulplaatjes en stelwiggen.

Wovar heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van goedkope uitvulplaatjes van 1 tot 10 mm dik. Zo leveren wij maarliefst 7 verschillende maten in zakverpakking of kunststof doos. Populaire maten zijn de vulplaatjes oranje 2mm dik voor bijvoorbeeld tegelwerk. Heeft u liever een doos met ons complete assortiment? Ga dan voor onze assortimentsdoos voorzien van alle vulplaatjes!

Kunststof uitvulplaten

De uitvulplaten van Wovar zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. Hierdoor zijn de uitvulblokjes drukvast en zeer sterk. De schuine uiteinden zorgen ervoor dat de uitvulplaten makkelijker tussen 2 elementen gedrukt kunnen worden. De vulplaatjes hebben allemaal een afmeting van 50 x 50 mm. Alleen de diktes verschillen. U kunt bij ons stelplaatjes 1.0 mm (transparant), 2.0 mm (oranje), 3.0 mm (zwart), 4.0 mm (blauw), 5.0 mm (rood), 7.0 mm (grijs) en 10.0 mm (groen) dik. Iedere dikte heeft zijn eigen kleur. De sleuf heeft een afmeting van 12 x 37 mm. De inhoud van de zakverpakking is bij de 1mm dikke uitvulplaatjes 96 stuks, en bij alle andere maten is de inhoud 48 stuks. Bij onze assortimentsdoos zitten in totaal 200 uitvulplaatjes.

Uitvulplaatjes met sleuf bestellen

Bestel Wovar uitvulplaatjes met sleuf voor de laagste prijs. Kies voordelig voor onze zakverpakkingen of ga voor de handige kunststof doos gevuld met het complete assortiment vulplaatjes. Bij grotere afname profiteert u van onze hoge staffelkorting. Bedrijven in de bouw-. klus- en tuinbranche krijgen altijd extra korting met een zakelijk account!