Wovar bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Betonboren

Wovar levert betonboren geschikt voor allerlei toepassingen. In totaal levert Wovar 3 verschillende soorten betonboren: budget, hamerboren SDS-plus klassiek en hamerboren SDS-plus Premium. Elke betonboor heeft haar eigen charme. Let op: profiteer van onze stapelkorting bij het bestellen van onze betonboren. Bij elke boor staat aangegeven wat de afnamehoeveelheid is voor het ontvangen van stapelkorting.

 

Hamerboor SDS-plus klassiek

Onze klassieke hamerboren SDS-plus boren gemakkelijk door de hardste steensoorten en beton. Door de SDS-plus-aansluiting heeft uw machine veel grip en is het boren in beton met kiezels zelfs geen probleem. Er zijn 2 varianten van onze klassieke hamerboren. Dat zijn hamerboren met 2 snijkanten en hamerboren met 4 snijkanten. Het verschil is dat u met een hamerboor met 4 snijkanten mooiere ronde gaten boort, en het boormeel gemakkelijker afgevoerd wordt. Dat is vooral handig bij hamerboren met een dikkere diameter. Onze klassieke hamerboren met 2 snijkanten zijn verkrijgbaar in 4 mm tot en met 16 mm dik. De lengtes die daarbij horen zijn 110 mm en 160 mm. Wovar levert klassieke hamerboren met 4 snijkanten in diktes variërend van 5 mm tot en met 20 mm. De lengtes die daarbij horen zijn 110 mm, 160 mm en 250 mm.

 

 

 

Hamerboor SDS-plus Premium

De hamerboren SDS-plus Premium van Wovar behoren tot de absolute top en hebben een extreem lange levensduur. Dat komt omdat de boren zijn gemaakt van hoogwaardig extra gehard metaal. De kop van de Premium-hamerboren SDS-plus is ook voorzien van een hoge kwaliteit hard metaal. Dat boort moeiteloos door de hardste betonsoorten. De hamerboren SDS-plus Premium van Wovar beschikken over extra langere standtijden. Dat zorgt ervoor dat ze tot wel 30% langer mee gaan.

De hamerboor SDS-plus Premium zijn net als onze klassieke hamerboren verkrijgbaar met 2 en 4 snijkanten. De hamerboren met 2 snijkanten zijn verkrijgbaar in diktes van 4 mm tot en met 14 mm. De lengtes die daarbij horen zijn 110 mm en 160 mm. De hamerboren SDS-plus Premium met 4 snijkanten zijn verkrijgbaar in de diktes 6 mm tot en met 20 mm. De lengtes die hierbij horen zijn 110 mm, 160 mm, 210 mm en 260 mm.

Bestellen

Bestel de hoogwaardige betonboren van Wovar. Profiteer van onze stapelkorting en bestel minimaal 5 stuks. Zakelijke klanten profiteren van extra voordeel door middel van een persoonlijke kortingscode. Zakelijke klant worden? Meld u hier aan!