CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
IsolatieDak en Gevel

Populaire producten

Isolatie

Waarschijnlijk met de recentelijke 'energiecrisis' en de daaropvolgende nieuwsartikelen heeft u de laatste tijd genoeg gehoord over energieprijzen en hoe het isoleren van uw woning u hiermee kunt helpen.

Er zijn verschillende manieren om onder anderen uw woning goed te isoleren, bij Wovar hebben wij diverse artikelen om isolatie in uw woning aan te pakken. Zo hebben wij isolatie voor buiten, denk hierbij aan onder andere onze compribanden en aan diverse isolatie voor dak en gevel. Ook hebben wij diverse isolatie voor binnen zoals radiatorfolie en tochtstrips, u kunt deze vinden in onze categorie isolatiemateriaal.

Waarom isoleren?

Zoals u zeer waarschijnlijk al vaker heeft gehoord kan een goed geïsoleerde woning veel geld besparen. Isolatie voorkomt namelijk warmteverlies, waardoor u niet onnodig hoeft te stoken in de winter of hoeft te koelen in de zomer. Warmteverlies in Nederland zorgt voor ruim driekwart van de energieverbruik wat vele euro's is op uw eindrekening van uw energieleverancier.

Voorkom hoge energierekeningen en ga vandaag nog aan de slag met het isoleren van uw huis om zo duizenden euro's te besparen. Voor een uitgebreidere uitleg en alle methoden om uw woning (beter) te isoleren lees ook onze blog over energiebesparing

Isolatiefolie

Bij Wovar hebben wij tweelaagse isolatiefolie dat geschikt is voor zowel gesloten dak als gevel en is namelijk de perfecte manier om uw isolatiewaarde te verbeteren en hiermee warmteverlies te beperken. Hiermee bespaart u op jaarbasis vele euro's. Ook zorgt dit in de zomer voor verkoeling doordat de koude lucht van uw airco beter wordt vastgehouden en de airco dus minder hoeft te verkoelen.

Deze isolatiefolie rollen komen in twee breedtes in rollen van 25 meter en is eenvoudig en snel zelf aan te brengen op uw wand of aan de binnenzijde van uw dak. Deze brengt u aan op het regelwerk, vergeet niet tengelband mee te bestellen om de folie extra te beschermen tegen de zuren en chemicaliën die van nature in het hout voorkomen, door middel van rvs nieten van ten minste 20 mm. 

Spouwankers & hulpstukken

Om u te helpen met het goed isoleren van uw gevel hebben wij behalve isolatieplaten ook diverse hulpmiddelen om deze te bevestigen en af te werken in ons assortiment. Zo hebben wij diverse spouwankers in ons assortiment en speciale hulpstukken voor gevelisolatie.

Spouwankers zorgen ervoor dat de binnen en buitenmuur van een zogenoemde spouwmuur goed met elkaar worden verankerd. Daarbij zorgen ze ervoor dat de isolatie die aangebracht worden in de spouwmuur om een huis te isoleren op zijn plaats blijft en niet kan verzakken. Gebruik de spouwankers in combinatie met onze isolatiepluggen en de bijbehorende hulpstukken om uw spouwmuur en de isolatieplaten goed, snel en eenvoudig te verankeren.

Koppelstukken gevelisolatie & Bijenbekjes

Onze koppelstukken voor gevelisolatie hebben een vergelijkbare functie als compriband, maar werken net even anders. De koppelstukken zorgen er ook namelijk voor dat de naden en kieren die kan ontstaan wanneer u isolatiemateriaal heeft aangebracht worden gedicht. Dit doen de koppelstukken door het isolatiemateriaal aan te trekken om zo de naden en kieren te dichten. Deze koppelstukken kunt u eenvoudig aan de buitenzijde aanbrengen zonder bevestigingsmateriaal.

Om te zorgen dat de binnenmuur van uw spouwmuur goed droog blijft, ventileert en toch ongedierte buitenhoudt maakt u gebruik van onze bijenbekjes (ook wel stootvoegrooster genoemd). Deze stootvoegrooster is gemaakt van hoogwaardige RVS, is zeer eenvoudig (ook achteraf) te plaatsen en kunt u mooi onopvallend wegwerken.

U kunt beide artikelsoorten vinden onder isolatie toebehoren

Isolatiemateriaal kopen

Wees vriendelijk voor uw portemonnee en houd hitte en kou buiten de deur. Bestel uw isolatiemateriaal direct bij Wovar en bespaar vele euro's! Bent u een zakelijke klant en wilt u gebruik maken van een extra korting? Voor onder andere klus- en bouwbedrijven is er vaste korting beschikbaar, maakt hiervoor enkel een zakelijk account aan.