CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Bolkopschroeven

9 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Bolkopschroeven

Onze RVS Bolkopschroeven zijn zeer geschikt voor het monteren van houten gevelbekleding. Kies ook voor A-merk Wovar. Wovar is het merk voor RVS bolkopnagels in diverse maten. Bolkopschroeven, ook wel bolkopnagels, gevelnagels en schroefnagels genoemd, hebben logischerwijs een bolle kop en zijn geribt. Deze ronde kop dient OP uw gevelhout te blijven, dus nooit de kop in het hout slaan. Zo beschadigt uw gevelhout en heeft u kans op lekkage in de toekomst. Schroeven groothandel Wovar levert deze zogenaamde ringnagels veel aan houthandels en particulieren die werken met gevelplanken van red cedar hout en gevelhout van siberisch lariks. Bij thermisch gemodificeerd Ayous en Fraké voorboren aanbevolen. De meest verkochte schroefnagel voor 18 mm dikte gevelplanken zijn onze 45 mm lengte roestvrijstalen gevelschroeven.

 

U zoekt RVS schroefnagels voor houten gevelbekleding? Dit kan Zweeds rabat, mes en groef rabat, rhombus profiel, channel siding (verticale gevelbekleding) of halfhouts planken zijn. De bolkop van deze schroeven past men veel toe bij gevelbekleding. De bolle kop ligt dan mooi op het hout. Met Wovar bolkopschroeven bent u zeker van de juiste mix van een hoge kwaliteit en een aantrekkelijke prijs. Wovar levert geribte nagels aan particulieren en bedrijven.

Echter profiteren bedrijven van extra voordeel bij Wovar! Deze zogenaamde RVS bolkop gevelschroeven verkopen wij veel aan bedrijven die Red Cedar hout verwerken aan woningen.

Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Bolkopnagels RVS bestellen

Bestel roestvrijstalen bolkopschroeven van Wovar voor de laagste prijs. Profiteer van onze hoge staffelkortingen. Heeft u als bouwbedrijf of klusbedrijf een zakelijk account? Vergeet uw persoonlijke couponcode niet in te voeren! Schroevenexpert Wovar is uw specialist voor RVS schroefnagels en meer gevelschroeven in allerlei maten. Nu ook voor geribte RVS ringschroeven op rol voor tackers. Met een dergelijk spijkerpistool met schroeven op band kunt u nog sneller werken.