CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Worteldoek op rol

8 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Worteldoek op rol

Heeft u grote aantallen worteldoek nodig? Profiteer bij Wovar van een scherpe prijs en bestel anti-worteldoek op een hele rol van 100 meter. Wij leveren A-kwaliteit 110grm2 UV-bestendig worteldoek. Ons gronddoek voor onder vlonders en onder grind is bovendien gemaakt van 50% gerycled kunststof. Omdat het worteldoek UV-bestendig is, zal het geen licht doorlaten. Hierdoor heeft onkruid geen kans om te groeien.

Wij leveren anti-worteldoek op rol van 100 meter in de volgende breedtematen: 105, 131, 165, 210, 330 en 420 cm.

Naast worteldoek op rol van 100 meter, is het bij Wovar ook mogelijk om worteldoek op maat per meter te bestellen. Zie naast ons worteldoek ook al onze afdekzeilen en bouwfolies

Het voordeel aan worteldoek is dat het, ondanks dat het geen licht doorlaat, wel waterdoorlatend is. Hierdoor zal het doek dus niet vollopen met water. Gronddoek is daarom ook uitermate geschikt om te gebruiken tussen uw planten.

Anti worteldoek leggen

  1. Bereken van te voren hoeveel vierkante meter gronddoek u nodig heeft, daarmee weet u welke breedte- en lengtemaat u moet bestellen.
  2. Gaat u meerdere stroken worteldoek naast elkaar leggen? Zorg er dan voor dat deze elkaar zo'n 20 cm overlappen. Hierdoor komt er sowieso geen licht door.
  3. Gebruik bij het aanleggen van het worteldoek stenen op iedere hoek, zodat u het eenvoudig neer kunt leggen en het niet weg kan waaien. Snijd het worteldoek eenvoudig af met een stanleymes
  4. Bevestig het worteldoek met gronddoekpennen, zodat het doek na die tijd niet makkelijk kan verschuiven.

In de video hieronder ziet u precies hoe u te werk kan gaan met het leggen van anti worteldoek. Met een rubberen hamer en grondpennen kunt u zelf eenvoudig en direct aan de slag!

Op zoek naar worteldoek op rol van 100 meter? Zie dan ons aanbod rollen wortdeldoek onder het complete aanbod worteldoek. Door middel van kantopsluiting het worteldoek vastzetten? Bekijk dan ons aanbod borderranden