CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Drukspuiten

4 Aantal producten

Drukspuiten

Een drukspuit is een ideaal stuk tuingereedschap voor werkzaamheden zoals het reinigen van uw terras, aanslag op tuinmeubelen verwijderen en de bestrijding van onkruid in de tuin. Drukspuiten zijn voorzien van een pomp waarmee u de luchtdruk in de drukspuit opbouwt, deze opgebouwde luchtdruk in de drukspuit zorgt ervoor dat het vloeistof met voldoende kracht uit de drukspuit gespoten kan worden. Vaak wordt een drukspuit gebruikt in combinatie met schoonmaakazijn; wij bieden drukspuiten die hier geschikt voor zijn! 

Drukspuit voor azijn

Een drukspuit wordt vooral gebruikt bij het schoonmaken van een terras, onkruidbestrijding in de tuin en het verwijderen van groene aanslag op bijvoorbeeld een stenen muur. Om deze werkzaamheden effectief uit te voeren wordt vaak gebruik gemaakt van schoonmaakazijn, dit is erg zuur en werkt goed tegen onkruid en groene aanslag. De drukspuiten van Wovar zijn speciaal gemaakt om te gebruiken met schoonmaakazijn en zullen hierdoor geen schade oplopen. Een zuurbestendige drukspuit dus!

Spoel en spuit een drukspuit na gebruik altijd door met water!

Rugspuiten

Een rugspuit is eigenlijk gewoon een drukspuit, maar dan een stuk groter. Omdat de inhoud van een rugspuit een stuk groter is dan die van een drukspuit, wordt deze op uw rug gedragen. Onze rugspuiten zijn voorzien van twee verstelbare riemen, dit maakt het dragen erg comfortabel. Door de grote inhoud van een rugspuit hoeft u het reservoir niet vaak bij te vullen en kunt u in één keer doorwerken. Onze rugspuiten zijn zuurbestendig en hiermee perfect te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld schoonmaakazijn.

Drukspuit kopen

Niet alleen voor zuurbestendige drukspuiten van topkwaliteit bent u aan het juiste adres, ook voor al uw andere benodigde tuingereedschap gaat u naar Wovar! Voor het onderhouden van een mooie tuin is daarnaast de bewatering ook essentieel, hiervoor bieden wij flexibele tuinslangen en alle benodigde slangkoppelingen.

Hoveniers en klusbedrijven profiteren bij Wovar van aantrekkelijke voordelen zoals de mogelijkheid tot spoedleveringen, een vaste korting van 15% op iedere bestelling, een vast contactpersoon en een handig orderoverzicht. 

Bent u ondernemer? Maak dan hier gratis en geheel vrijblijvend een account aan!