CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Schaduwdoeken RechthoekSchaduwdoekenTuinGa terug naar home

Filters

Schaduwdoeken Rechthoek

11 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Schaduwdoeken Rechthoek

Wovar rechthoekige schaduwdoeken. Met rechthoekige schaduwdoeken zorgt u voor een ruime schaduwplek in uw tuin of op uw terras. U kunt het doek natuurlijk ook gebruiken voor boven vijvers, auto's of kinderspeelplaatsen. De maat is eenvoudig aan te passen aan uw terras en in tegenstelling tot driehoekig schaduwdoek, mist u hierbij geen hoek in uw schaduw. Ga voor een tropische zandkleur, moderne antraciet grijze kleur of een stralend gebroken witte kleur. Bij Wovar vindt u altijd een schaduwdoek die precies bij uw stijl past. Daarnaast zijn de rechthoekige doeken ook verkrijgbaar in HDPE (polyethyleen) en als waterdichte variant. Een lastige partytent of zware parasol is niet meer nodig! U kunt het doek gedurende het hele seizoen mooi op zijn plaats laten hangen. 

Zoekt u toch naar een andere vorm of soort schaduwdoek? Kijk dan bij ons complete aanbod schaduwdoeken. Hier vindt u onder andere harmonica schaduwdoeken en waterdichte schaduwdoeken. Wovar levert daarnaast ook schaduwdoeken driehoek en schaduwdoeken vierkant.  

Wilt u een groot terras voorzien van een aangename schaduw? Met een rechthoekige schaduwdoek kunt u de volledige breedte van uw terras voorzien van schaduw. Net zoals de vierkante variant, zijn rechthoekige schaduwdoeken ook ideaal om boven vijvers aan te brengen, maar ook bij zwembaden, bloemenperken, kinderspeelplaatsen en dierenverblijven zijn schaduwdoeken erg prettig. Zorg bij een waterdichte variant wel voor een aflopende hoek, ook wel afschot genoemd. Hierdoor kan het regenwater gemakkelijk van het doek lopen. Naast de functie van deze hoek, zorgt dit ook voor een moderne look. 

Schaduwdoek rechthoek

De schaduwdoeken rechthoek van Wovar zijn er, net als de andere vormen, in waterdichte en waterdoorlatende variant. Beide doeken bieden optimale bescherming tegen zonlicht, waardoor u onbezorgd buiten kunt blijven zitten in de zomer. De rechthoekige vorm heeft als voordeel dat deze voor een brede schaduw zorgt. Wilt u uw terras tot in de puntjes in de schaduw zetten? Dan is het rechthoekige schaduwdoek ideaal! De kleuren lopen uiteen van gebroken wit tot antraciet grijs en van zand tot taupe. Dit laatste is een bruingrijze kleur, waardoor u een knusse sfeer in de schaduw creëert. 

Zonnedoek waterdoorlatend

We begrijpen dan het lastig kan zijn om te kiezen tussen een waterdoorlatend en waterdicht schaduwdoek. Daarom hebben wij de voordelen even op een rij gezet;

  • Bij waterdoorlatend blijft er geen water op het doek liggen, dus horizontaal plaatsen is mogelijk.
  • Waterdoorlatend laat ook lucht door, dus de warme lucht blijft niet onder het doek hangen.
  • Waterdoorlatend kan ook tegen hardere windstoten, omdat de wind voor een deel door het doek kan. 

Een waterdicht zonedoek biedt dezelfde bescherming tegen de zon. Het grote voordeel is dat u tijdens een regenbui gewoon buiten kunt blijven zitten. Dus, heeft u net uw tafel gedekt of bent u aan het barbecueën en komt er plots een regenbui aanzetten? Bij een waterdicht schaduwdoek hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit schaduwdoek fungeert in dat geval als een waterdicht dak. Beide soorten schaduwdoek hebben unieke voordelen. Het is daarom helemaal aan u welke variant het beste bij uw wensen aansluit.

Schaduwdoeken rechthoek kopen

Bij Wovar zijn de rechthoekige schaduwdoeken, zowel waterdoorlatend als waterdicht, scherp geprijsd! In combinatie met de verschillende kleuren en maten zit er voor iedere tuin een passend schaduwdoek bij. U kunt eventueel meerdere schaduwdoeken combineren, om zo een uniek en luxe effect te creëren. Bij Wovar ontvangt u naast onze lage prijzen, staffelkorting bij aanschaf van 5 stuks of meer. Heeft u een eigen klusbedrijf of bent u hovenier? Met een zakelijk account kunt u profiteren van onder andere een vaste zakelijke korting. 

Zoekt u nog materialen om uw schaduwdoek aan uw muren, houten palen of een combinatie daarvan, te bevestigen? Kijk dan voor diverse materialen op onze pagina schaduwdoek bevestigingsmateriaal