Bevestigt het, keer op keer!
Filters uitklappen:
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht
Het A-merk voor o.a. (tuin) schroeven en bouten
Veilig achteraf betalen na ontvangst
Maarliefst 100 dagen retourrecht

Wovar Pergola hoekverbinding 9x9 cm

Dit zijn pergola hoekverbindingen voor palen van 9x9 cm dikte. Met een prefab pergolahoek klust u razendsnel een pergola in elkaar. Deze stalen pergola hoekverbinding voor 9x9 cm palen zijn verkrijgbaar in 4 varianten. Combineer deze pergola hoekstukken met 90x90 mm geïmpregneerd vuren/grenen, hardhout of onbehandeld Lariks Douglas houten palen.  

Kies uit verzinkt metaal of zwart gecoat. Wij leveren uw pergola hoekverbinding 9x9 cm overal in Nederland en België. Bestel voor 22:00 voor levering de volgende dag. We bezorgen ook op zaterdag.

Wilt u liever een pergola bouwen met dikkere palen? Bekijk dan onze pergola hoekverbindingen 12x12 cm of onze 15x15 cm hulpstukken.

Met pergola's geeft uw diepte aan uw tuin. Ook biedt het klimplanten de ruimte om omhoog te kruipen. Bovendien is het plaatsen van een pergola met onze kant en klare koppelstukken een eitje. Wij hebben metalen pergola hoekverbinding voor 9x9 cm palen met 2,3 of 4 wegs verbinding.

Onze pergola hoeksteunen zijn ook verkrijgbaar in 7x7 cm voor lichte constructies, 12x12 cm tuinpalen en voor een XL formaat van 15x15 cm staanders. 

Het grote voordeel van deze prefab hoekelementen is dat u altijd een hoek van 90 graden heeft. Dit maakt uw tuinklus simpel en snel te klaren.