CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Daktrimmen

40 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Daktrimmen

De daktrimmen van Wovar beloven een mooie afwerking van dakranden, EPDM-folie, overkappingen en uitbouw! Aluminium daktrimmen zijn er in recht model en L-hoek vorm. Daarnaast biedt Wovar bijhorende koppelstukken aan die u kunt bestellen, zodat u meteen aan de slag kan gaan met de montering. Wovar biedt een assortiment daktrimmen van verschillende kleuren en vormen. Zo bepaalt uzelf welke daktrim het beste bij uw overkapping past!

Aluminium daktrimmen bestellen

De aluminium daktrimmen van Wovar zijn eenvoudig te monteren. We verwijzen u graag naar de productpagina´s voor montagetips en de benodigdheden, waaronder geschikte schroeven en bijpassende koppelstukken. Bestel uw daktrimmen van A-merk Wovar nu voor de laagste prijs! Daktrimmen van 250 cm worden snel geleverd uit eigen voorraad. We hebben tegenwoordig ook daktrimmen in de lengte 124.5 cm die een stuk goedkoper is om te laten bezorgen! Onze hoek daktrimmen worden binnen 24 uur geleverd bij u thuis. 

Nog op zoek naar hoogwaardig EPDM-folie om uw dak mee te bedekken? Bekijk ons assortiment EPDM-folie per meter of kies voor een complete set EPDM-folie. Op zoek naar andere aluminium profielen? Bekijk dan ons assortiment aluminium L-profielen en aluminium kraaltrimmen

Wij hebben diverse daktrimmen in lengtes van 250 cm en nu nieuw voor lagere verzendkosten 124,5 cm. Ook hebben we voor al onze daktrimmen binnenhoeken en buitenhoeken om van uw project een succes te maken. De daktrimmen komen in de kleuren blank (aluminium), antraciet, zwart & wit. Om daktrimmen aan elkaar te verbinden dient u koppelstukken voor aluminium daktrimmen te gebruiken. Wovar biedt deze koppelstukken onder elke daktrim aan, voor uw gemak! De koppelstukjes kunt u eenvoudig in de daktrimmen schuiven waarna u deze met elkaar verbindt. 

Monteren van daktrimmen

De dakranden zorgen voor een mooie afwerking van EPDM-folie of Easy Roofing dat u gebruikt bij uw aanbouw of overkapping. U schroeft de aluminium daktrimmen vast met onze zelfborende RVS-schroeven met nylon ring. Wovar raadt u aan RVS-schroeven te gebruiken om aluminium te monteren. Als aluminium in direct contact komt met staal ontstaat er corrosie. RVS-schroeven zorgen er voor dat dat niet gebeurt. Voor een uitgebreide handleiding voor het monteren van daktrimmen kunt u de volgende video bekijken. 

Aluminium daktrim monteren

Daktrim kopen

Bestel uw daktrimmen nu voordelig bij Wovar! Zo weet u zeker dat u uw platte daken van een mooie en goede afwerking voorziet. Regelmatig daktrimmen nodig voor het afwerken van uw dakrand of boeidelen? Maak dan gratis een zakelijk account aan en profiteer van een vaste zakelijke korting en handige ordergeschiedenis.

U kunt bij ons terecht voor nog meerdere soorten profielen. Voor het totale assortiment gaat u naar aluminium profielen.