CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Gereedschapshouders

4 Aantal producten

Gereedschapshouders

Houd uw tuingereedschap zoals harken, schoffels, schoppen en spades overzichtelijk en toegankelijk door ze eenvoudig op te hangen met de gereedschapshouders van Wovar. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten gereedschaphouders zoals rails waarin u de houders en haken kunt bevestigen en verschuiven, losse haken en houders voor deze rails en natuurlijk gereedschaphouders voor afzonderlijke bevestiging. Wij bezorgen ophangsystemen voor tuingereedschap overal in Nederland en België. 

Tuingereedschap ophangen

Wovar biedt verschillende producten aan die gebruikt kunnen worden om uw tuingereedschap op te hangen. Denk hierbij aan tuingereedschap zoals harken, schoffels, schoppen en grondboren. Daarnaast bieden wij ook de benodigdheden om bijvoorbeeld uw snoeigereedschap zoals heggenscharen op te hangen. 

Ophangsysteem tuingereedschap

In ons assortiment zijn ook volledige ophangsystemen te vinden voor uw tuingereedschap. Zo'n ophangsysteem voor tuingereedschap bestaat uit een rail met daarop gereedschapshaken en houders. Deze houders en haken zijn te verschuiven in de rail en daarnaast ook los te verkrijgen. 

Gereedschapshouders kopen

Hang uw tuingereedschap op met de gereedschapshouders van Wovar. Is dit toch niet helemaal wat u zoekt? Wij bieden ook alles voor de bewatering van uw tuin zoals tuinslangen, slanghaspels en tuinsproeiers

Met een zakelijk account krijgt u 15% op iedere bestelling, een handig orderoverzicht en de mogelijkheid tot spoedleveringen. Bent u ondernemer en wilt u ook van deze mooie voordelen profiteren, maak dan vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een zakelijk account aan!