CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Drukplaten Kunststof

8 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Drukplaten Kunststof

Zoekt u drukplaten met sleuf of drukplaten zonder sleuf? Drukplaten worden ook wel drukplaatjes genoemd. Wovar heeft een uigebreid assortiment drukplaten van kunststof met een hoge belastbaarheid. Zo zijn onze drukplaten met sleuf gelijkmatig belastbaar tot 4500 kg en onze drukplaten zonder sleuf gelijkmatig belastbaar tot wel 6500 kg! De afmeting van de drukplaten zijn 70 x 70 mm. De sleuf van drukplaten met sleuf is 45 x 22 mm. Drukplaten worden veel gerbuikt voor het stellen van vloerkozijnen. 

Kunststof drukplaten van Wovar zijn verkrijgbaar in diktes van 1mm tot en met 10mm dik. Iedere dikte correspondeert met een eigen kleur. 

De drukplaten kunststof worden verpakt in vakken van 96 stuks of 48 stuks. Dit is afhankelijk van de dikte van de drukplaat die u kiest. Wovar levert drukplaatjes 1mm (transparant), 2mm (oranje), 3mm (zwart), 4mm (blauw), 5mm (rood), 6mm (transparant), 7mm, en 10mm dik. 

Drukplaat met sleuf

Hieronder ziet u een drukplaat met sleuf afgebeeld. Super handig als u bijvoorbeeld paalankers moet stellen die met een bout in het beton verankerd worden. Dankzij de sleuf van de drukplaat kunt u de hoogte verstellen omdat de drukplaat hierdoor om de bout geplaatst kan worden. Zoals u ziet is het mogelijk meerdere drukplaten met elkaar te combineren. Zo is er op deze afbeelding voor gekozen om het anker 9 mm te verhogen met behulp van een rode drukplaat (5mm) en een blauwe drukplaat (4mm). Om de drukplaten met sleuf vast te zetten zitten er 2 schroefgaten per drukplaat met een diameter van 9 mm. Drukplaatjes met sleuf zijn gelijkwaardig belastbaar tot wel 4.500 kg!

undefined

Drukplaat kunststof 

Naast de drukplaatjes met sleuf levert Wovar ook vierkante drukplaten. Deze drukplaatjes beschikken over 4 gaten met een diameter van 9 mm. De vierkante drukplaatjes worden veel gebruikt voor vloerkozijnenstrips. Vierkante drukplaatjes zijn nog sterker dan de drukplaatjes met sleuf. Deze drukplaten zijn namelijk gelijkwaardig belastbaar tot 6.500 kg. De hart op hart afstand tussen de montagegaten is 36 mm. 

Kunststof drukplaatjes bestellen

Bestel hoogwaardige plastic drukplaatjes van Wovar. Bestel de stelplaatjes hier voor de laagste prijs. Deze stelplaatjes worden in zakverpakking geleverd. Bestel minimaal 5 zakken van dezelfde dikte en profiteer van onze hoge staffelkorting. Bedrijven in de bouw-, klus- en hoveniersbranche krijgen extra voordeel zoals korting met een zakelijk account.

Zijn drukplaten van kunststof niet helemaal wat u zoekt? Bekijk al onze uitvulplaatjes en stelwiggen