CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Schroeven voor daktrim

7 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Schroeven voor daktrim

Speciaal voor uw aluminium profielen en platen heeft Wovar de spenlerschroef in het assortiment. Zoals u misschien weet dient u aluminium profielen nooit met een verzinkte schroef te bevestigen omdat er corrosie zal kunnen ontstaan. Onze spenglerschroeven zijn hierom vervaardigd uit RVS A2 kwaliteit en hebben een EPDM ring zodat het aluminium niet in direct contact staat met het rvs van de schroef in de buitenlucht wat de corrosie zal voorkomen. 

Kenmerken daktrimschroef

De Wovar spenglerschroef kunt u herkennen aan de lensvormige kop (ook wel lenskop genoemd), deze kopvorm heeft als voordeel dat de afwerking veel mooier is en een sierlijke glans krijgt. Verder beschikt de schroef over deeldraad wat als voordeel heeft dat het profiel strakker aantrekt bij montage en goed stevig vastzit. De aandrijving is een TX-20 waardoor u deze eenvoudig vastzet. De schroef worden geleverd in alle standaard coatings zodat u altijd de perfecte schroef kunt kiezen voor het bevestigen van uw daktrim of aluminium L-profiel.

Voorboren daktrimschroef

Voor het monteren van deze schroeven in de aluminium daktrimmen of profielen dient u eerst voor te boren voor een optimale bevestiging. Voor de 4.5 mm dikke spenglerschroeven dient u voor te boren met een metaalboortje van 4 mm, u kunt deze vinden in de categorie metaalboren.  

Welke lengte schroef moet ik gebruiken 

Om de juiste lengte van de schroeven te bepalen voor montage, pakt u de dikte van het profiel wat u wilt bevestigen en telt u er minstens 2 cm bij op voor het bevestigen in het hout. Het is namelijk belangrijk dat de golfplaatschroeven minstens 2 cm in het hout worden vastgeschroefd. Hierdoor bent u verzekerd van een krachtige bevestiging van uw profielen.

Spenglerschroeven kopen?

Bestel Spenglerschroeven van Wovar voor de laagste prijs. Let goed op onze staffelkorting per product en profiteer van extra scherpe prijzen! Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot aan hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordelen zoals kortingen met een zakelijk account