CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Glaslatschroeven

7 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Glaslatschroeven

Bent u opzoek naar schroeven om latten en plinten te monteren? Wovar levert glaslatschroeven voorzien van speciale AR-coating (Anti-Roest) in verschillende maten. Glaslatschroeven zijn razend populair voor de montage van latten bij kozijnen en deuren. Hierdoor kunnen glaslatschroeven ook wel als kozijnschroeven gezien worden. Deze schroeven zijn voorzien van een extra scherpe punt, zodat u de glaslatschroeven snel in het houtoppervlak kunt drukken. De unieke zelfborende biamond punt zorgt ervoor dat de schroeven tot een minimumafstand van 3 centimeter van het uiteinde van de lat verwerkt kunnen worden, zonder splijten van het hout. De glasschroeven zijn verkrijgbaar in 3.2 en 2.5 millimeter dik. Lengtes variëren van 30 tot 50 millimeter. 

De bronzen coating op de glasplaatschroeven, is een AR-coating c4. Dit is een coating die roest tegengaat. Dit maakt de glaslatschroeven geschikt voor binnen- en buitengebruik in bijvoorbeeld uw kozijnen of deurlijsten. 

Naast de glaslatschroeven, heeft Wovar ook speciaal gecoate schroeven voor hout met looizuur: schroeven rvs voor eiken & garapa hardhout. Ook spaanplaatschroeven rvs 410 behoren tot de keuzemogelijkheden. Zocht u juist een schroef voor grotere materialen, dan zijn de tellerkopschroeven gecaot voor eiken en garapa hardhout aan te bevelen.  

Glaslatschroeven met AR-Coating worden in doosjes van 200 stuks geleverd. Wanneer u werkt met hardhout kan het verstandig zijn even voorboren met een hardhoutboor. Deze moet kleiner zijn dat de dikte van de schroef. 

De bronzen glaslatschroeven van Wovar zijn voorzien van een AR-coating. Deze coating is aangebracht op de vschroeven te beschermen tegen oxidatie. AR-coating staat namelijk voor anti roest coating. Doordat de coating dik is aangebracht, hoeft u zich geen zorgen te maken over beschadigingen bij het indraaien van de schroeven. 

Alle glaslatschroeven zijn voorzien van een torx indruk. In de meeste gevallen is dit torx-15. Dit zorgt ervoor dat u de schroeven gemakkelijk kunt indraaien, maar ook veel grip houdt op de schroefkop tijdens het indraaien van de glasschroeven. De bronzen kleur valt mooi weg bij de meeste natuurlijke houtkleuren. Ook kunt u de schroef oververfen, of eerst opvullen en dan verfen. 

Glaslatschroeven met coating bestellen

Bestel de glaslatschroeven met AR-coating voor het monteren van latten en balkjes bij kozijnen en deuren. De glaslatschroeven worden direct uit eigen (grote) voorraad geleverd. Zo heeft u ze snel in huis. Daarnaast profiteert u op deze manier van aantrekkelijk lage prijzen. Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting.

Zocht u andere schroeven? Neem ook eens een kijkje bij onze tellerkopschroeven of tuinschroeven. Al deze schroeven zijn verkrijgbaar in geel verzinkt, grijs verzinkt, RVS, zwart en looizuur variant. Daarnaast levert wovar ook diverse soorten en maten slotbouten en houtdraadbouten.

Bent u van plan een overkapping te maken? Zie dan ook onze pergola verbindingsstukken of balkhouders en hoekankers