CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro
HoutopslagTuin

Filters

Houtopslag

8 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Houtopslag

Maakt u wel eens gebruik van een houtkachel of een vuurkorf, dan weet u ook hoe belangrijk het is dat uw hout goed droog is. Met ons assortiment voor houtopslag maakt u in een handomdraai een stevig houtrek waarmee uw hout droog blijft en goed zal branden. Wovar verkoopt beugels waarmee u zelf eenvoudig een houthok naar eigen wens op maat kunt maken. Aansluitend kun u met onze Pergola hoekverbindingen snel en gemakkelijk het houten frame maken. Met deze stevige ijzeren koppelstukken krijgt uw houtopslag een moderne uitstraling. 

Houtopslag maken

Wanneer u uw brandhout gaat opslaan maakt u een houtopslag. Het is belangrijk dat u uw brandhout goed droog houdt in uw houthok, zodat er geen vocht bij kan komen. Dit zorgt namelijk voor schimmelvorming op uw haardhout wat negatieve effecten heeft voor de kwaliteit en brandbaarheid van uw brandhout. De afdekzeilen van Wovar kunt u over uw brandhout leggen zodat uw hout vochtvrij blijft. Deze afdekzeilen verkopen wij in vele verschillende kleuren en maten. Wilt u meer tips over dingen waar u rekening mee moet houden als het gaat om houtopslag? Check dan onze blog waarin het duidelijk wordt hoe uw haardhout veilig en droog opgeslagen kan worden.

Video: haardhout rek maken 

Houtopslag monteren

Op zoek naar schroeven om uw houtopslag mee te bevestigen? Zoek dan niet verder. Wovar is dé specialist als het aankomt op alle montagematerialen. RVS schroeven, bouten en moeren, we hebben het allemaal in diverse kleuren.

Houtopslag kopen

Bestel nu de Wovar haardhout rek koppelingen en maak eenvoudig uw eigen houtopslag. Met deze koppelingen kan je een houtopslag helemaal op maat maken voor uw tuin. We bieden haardhoutrek koppelingen aan in het grijs en zwart. Heeft u een eigen klusbedrijf of bent u hovenier? Bouwbedrijven, hoveniers en klusbedrijven profiteren van extra voordeel met een zakelijk account