CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Vlaggenstokhouders

3 Aantal producten

Vlaggenstokhouders

Vlaggenstokhouders maken het makkelijk om de vlag uit te hangen! Met behulp van de vlaggenstokhouders kunt u een vlag uithangen tegen de gevel van uw woning, een schuur of andere plek rondom uw woning. Heeft u een bedrijfspand waar u een vlag met logo wilt ophangen? Ook dan heeft u vlaggenstokhouders nodig. Vlaggenstokhouders kunt u krijgen in diverse soorten. Denk aan een simpele vlaggenmasthouder van kunststof, in het wit of zwart. Liever een lange termijn oplossing? Dan is een vlaggenstokhouder gietijzer of vlaggenstokhouder aluminium meer geschikt.  

Vlaggenhouder

Een vlaggenhouder, zoals de vlaggenstokhouders ook wel heten, werken erg eenvoudig. Een vlaggenstok is altijd 40 millimeter doorsnee. Dit betekent dat de vlaggenstokhouder ook altijd een ingang heeft voor deze maat vlaggenstok. In het gebruik is een vlaggenhouder erg handig, omdat u altijd de vlaggenmast kunt verwijderen. Doordat de vlaggenstokhouder eigenlijk altijd onder een hoek van 45 graden staat, blijft de vlaggenmast samen met de vlag stevig in de houder. 

Vlaggenstokhouder RVS

Bent u een frequent gebruiker van vlaggen? Dan is een hoogwaardige vlaggenstokhouder een must-have. In dit geval kunt u het beste kiezen voor een hoogwaardige vlaggenstokhouder RVS. Deze vlaggenmasthouder is gemaakt van roestvrij staal, waardoor de mast niet zal roesten. Daarbij is het stevige metaal een stuk sterker dan een kunststof variant. Voor professioneel en frequent gebruik raden wij daarom altijd vlaggenstokhouders RVS aan.

Vlaggenstokhouder Wit

De vlaggenstokhouder wit is de meest bekende en meest gebruikte variant van de vlaggenstokhouder. Dit komt doordat de vlaggenstokhouder voordelig is in aanschaf. Zeker wanneer men de vlaggenstokhouder weinig gebruikt, is dit de verstandige keuze. De vlaggenstokhouder wit wordt veel gebruikt door consumenten op feestdagen zoals koningsdag of bij het behalen van een diploma. 

Vlaggenstokhouder Zwart

Heeft u een moderne woning, waarbij u de moderne uitstraling wilt behouden? Daar hoort dan de juiste kleur vlaggenstokhouder bij. Bij een moderne woning met donkergrijze of zwarte kleurstelling is een vlaggenstokhouder zwart dan de mooiste oplossing. 

Vlaggenstokhouders monteren

De montage van vlaggenstokhouders is in de meeste gevallen hetzelfde. De meeste vlaggenstokhouders beschikken namelijk over vier schroefgaten op het vierkante plaatwerk. Op deze manier kunt u de vlaggenhouder stevig tegen een muur of paal schroeven. De vier bevestigingspunten zorgen ervoor dat windvlagen weinig tot geen impact hebben op de vlag. 

Vlaggenstokhouders bestellen

Bestel uw vlaggenstokhouders gemakkelijk en snel online! Bij Wovar geniet u van snelle levering van onze hoogwaardige vlaggenstokhouders. Omdat wij werken met eigen grote voorraden, geniet u ook nog eens van scherpe prijzen op vlaggenmasthouders. Op de meeste producten, dus ook vlaggenmasthouders, bieden wij staffelkortingen. Zo bestelt u de vlaggenmasthouder extra voordelig bij afname van meerdere stuks. Voor de zakelijke koper hebben wij een zakelijk account. Hiermee komen bijvoorbeeld bouw- en klusbedrijven in aanmerking voor aanvullende voordelen. Denk aan een zakelijke korting op de vlaggenstokhouders, samen met een eigen contactpersoon en nog veel meer!