CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
TuingereedschapTuinGa terug naar home

Populaire producten

Tuingereedschap

Bent u op zoek naar tuingereedschap voor het onderhouden van uw tuin, dan bent u aan het juiste adres! Wovar biedt een ruim assortiment aan tuingereedschap zoals harken, schoffels, snoeigereedschap en nog veel meer! 

Tuingereedschappen

Voor het onderhouden van uw tuin biedt Wovar onder andere tuingereedschappen zoals harken, schoppen en spades. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten harken zoals de tuinhark en een verticuteerhark. Ook bieden wij een ruim assortiment aan scheppen, schoppen en spades. Deze tuingereedschappen worden geleverd met steel.

Schoffels

Onkruid bestrijden op een natuurlijke manier doet u met een schoffel. Naast het verwijderen van onkruid maakt u door te schoffelen de grond ook los en zullen uw planten beter groeien en wordt uw grond meer vruchtbaar. Ons assortiment bestaat uit schoffels in verschillende soorten en maten en worden geleverd met steel. 

Ophangen tuingereedschap

Om uw tuingereedschap overzichtelijk te houden biedt Wovar verschillende gereedschapshouders om uw tuingereedschap aan op te hangen. Ons assortiment bestaat uit losse gereedschapshaken en volledige tuingereedschap ophangsystemen.

Aan onze ophangsystemen kunt u tuingereedschappen zoals harken, schoffels en nog veel meer ophangen. 

Snoeigereedschap

Bij het onderhouden van uw planten, struiken en heggen is snoeien erg belangrijk. Snoeien kunt u bijvoorbeeld doen om uw planten in een bepaalde vorm te brengen, de groei te stimuleren of uw planten mooier en sneller te laten bloeien. Wovar biedt snoeigereedschap zoals snoeischaren, takkenscharen en heggenscharen. 

Grondboren

Met de grondboren van Wovar boort u kinderlijk eenvoudig gaten in de grond om bijvoorbeeld palen te plaatsen. Wij bieden topkwaliteit grondboren voor gaten van onder andere 7, 9 en 10 centimeter. Om palen weer uit de grond te trekken heeft Wovar ook palentrekkers in haar assortiment.

Tuingereedschap kopen

Bestel uw tuingereedschap bij Wovar en wees altijd voorbereid als het op tuinieren aankomt. Wovar levert uit eigen voorraad, waardoor u het gewenste artikel snel in huis heeft. Op de meeste artikelen zijn staffelkortingen mogelijk waarmee u profiteert van extra korting bij aanschaf van meerdere producten.

Voor zakelijke klanten heeft Wovar een zakelijk account. Hiermee profiteren bijvoorbeeld bouwbedrijven, maar ook hoveniers van extra voordeel. Denk hierbij aan een zakelijke korting op ons brede klusassortiment. 

Naast tuingereedschap biedt Wovar ook een divers assortiment aan alle benodigdheden voor uw tuin bewatering zoals tuinslangen, slangkoppelingen, tuinsproeiers en meer!