CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Plaatduimen

16 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Plaatduimen

Wovar levert plaatduimen in verschillende soorten, maten en kleuren (verzinkt staal of zwart). Voor elke heng is er een geschikte duim beschikbaar. Zo kiest u bijvoorbeeld voor onze verstelbare plaatduimen die ervoor zorgt dat u uw tuindeuren of tuinpoorten makkelijk afsteld. Of ga voor onze zwarte plaatduim 16 mm. Deze past bij al onze zwart duimhengen met een 16mm oog. Online ijzerwarenwinkel Wovar bezorgt bovendien uw duimen, scharnieren en hengen snel en vakkundig in heel Europa. Bestel meteen uw hengen met verzet, hengen met bocht of hengen recht mee. Bekijk ook de pagina met moderne zwarte hengen.

Naast plaatduimen lever Wovar ook een ruim assortiment schroefduimen voor onze hengen. 

Wovar levert plaatduimen van verzinkt staal en zwart gepoedercoat staal. Beide soorten plaatduimen zijn goed beschermd tegen roest, corrosie en oxidatie. Dit zorgt ervoor dat u jaren lang geniet van prachtige deurbeslag van Wovar.

Plaatduim verzinkt 10 mm (lichtgewicht)

De plaatduimen voor hengen met 10 mm ogen zijn leverbaard in blauw verzinkt staal en zwart gepoedercoat staal. Plaatduimen met een duimdikte van 10 mm zijn alleen geschikt voor hengen met een oog van 10 mm. Deze hengen zijn smaller en kunnen minder gewicht aan. Vaak worden deze plaatduimen gebruik voor kleine (kast) deurtjes.

Plaatduim verzinkt 16 mm (meest verkocht)

Deze stalen plaatduim van verzinkt staal is geschikt voor hengen met een oog van 16mm. De hengen worden veel besteld in combinatie met onze verzinkte hengen. Tussen de plaat en de duim zit 19 mm. Dit zorgt ervoor dat bij gebruik van rechte hengen uw deur of poort iets uit het deur kader komt.

Hengen met een verzet vallen 19 mm terug en laat uw deur en poort in combinatie met deze hengen precies in uw deurkader vallen. De plaatduim 16 mm zijn verkrijgbaar van blauw verzinkt staal en in verzinkt zwart gepoedercoat staal.

Verstelbare plaatduim Verzinkt 16 mm

De verstelbare plaatduimen van verzinkt staal zijn altijd flexibel bij het plaatsen van een tuindeur of tuinpoort. Doordat de plaatduim verstelbaar is kunt u uw deur precies afstellen zodat deze mooi in het deurkader valt. De verstelbare plaatduimen zijn er in het zwart het thermisch verzinkt staal. 

Bestellen bij online ijzerwarenwinkel Wovar

Bestel de ijzersterke plaatduimen bij Wovar voor de laagste prijs. Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Zie naast onze plaatduimen ons gehele aanbod hengen en duimen