CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Kit accessoires

16 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Kit accessoires

Hier vindt u allerlei accessoires om te gebruiken bij klussen waarbij u lijm, kit, pur of tape gebruikt. Denk aan een kitspuit een purpistool, maar ook accessoires voor chemische ankers. Zo bestelt u bijvoorbeeld een blaasbalg, een mengtuit en verschillende staalborstels. Op de productpagina´s van de accessoires leest u hoe het product wordt gebruikt en wat de bijbehorende producten zijn. Zo hoeft u niet veel te zoek om uw benodigde set samen te stellen.

Voor alle producten betreffende verschillende soorten lijm, kit, pur, chemisch anker en tape neemt u een kijkje in ons totale assortiment lijmen en kitten

Om de artikelen uit het assortiment lijmen, kitten en tape te gebruiken kunt u het beste de bijpassende accessoires meebestellen. Zo kunt u voor alle kokers met kit of lijm de professionele kitspuit gebruiken. Bij het plaatsen van een chemisch anker kunt u goed gebruik maken van een mengtuit, blaasbalg, staalborstel en van een zeefhuls. Gaat u aan de slag met purschuim? Dan hebben we daarvoor een handig purpistool. Met de deze accessoires weet u zeker dat u alle benodigdheden in huis hebt om uw klus succesvol te klaren. 

Accessoires kit kopen

Koop uw accessoires voor kitten en lijmen nu voordelig bij Wovar en vereenvoudig zo uw klus! Hebt u een eigen bedrijf in de klus- bouwsector of bent u hovenier. Dan is het zeer waardevol om een zakelijk account aan te maken. U profiteert daarmee onder andere van een vaste zakelijke korting en van nog vele andere voordelen.