CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Polypropyleen Touw

4 Aantal producten

Polypropyleen Touw

Polypropyleen touw is een veelzijdig en zeer sterk touw dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Bij Wovar kunt u dit touw in verschillende diktes bestellen, varierend van 4 tot 10 mm. Dit polypropyleen touw wordt voornamelijk gebruikt als trektouw, hijstouw en als hulpmiddel om dingen vast te zetten. Aangezien het touw blijft drijven, kan het ook als drijvende lijn worden ingezet. Afhankelijk van waarvoor u het touw gaat gebruiken bepaalt u de dikte. Het 3-strengs geslagen touw is oranje van kleur en enorm sterk. Zo heeft het 8 mm dikke polypropyleen touw een breekkracht van 120 kg! Dit touw van A-kwaliteit heeft vanwege het hoogwaardige materiaal bovendien een zeer lange levensduur. 

Dit polypropyleen touw van Wovar wordt vaak gebruikt in combinatie met onze karabijnhaken. Zo kunt u heel snel en eenvoudig allerlei objecten vastzetten aan bijvoorbeeld een muur of een houten paal. Neem voor ons complete assortiment aan karabijnhaken eens een kijkje in ons complete assortiment haken en ogen.  

Het polypropyleen touw van Wovar is van hoge kwaliteit en is geschikt voor allround gebruik. Denk hierbij aan allerlei soorten trek- en hijswerkzaamheden. Vanwege het sterke materiaal bent u verzekerd van een touw met een zeer lange levensduur. Het ophijsen en vastbinden van objecten is daarom geen enkel probleem! Vanwege de hoge breekkracht is de kans dat het touw zal breken bovendien zeer klein. Anders dan gewoon touw, dat bestaat uit natuurlijke vezels, is polypropyleen touw heel licht en daardoor een zeer gewilde touwsoort.

Polypropyleen touw bestellen

Bestel uw polypropyleen touw vandaag nog bij Wovar en profiteer van onze razendsnelle levering binnen 24 uur. Daarnaast bieden we bij Wovar altijd een zeer scherpe prijs. En bent u actief in de bouw-, klus- of tuinbranche? Maak dan een zakelijk account aan en maak gebruik van extra voordelen zoals een vaste zakelijke korting en een handig besteloverzicht.
Is dit polypropyleentouw toch niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan eens ons complete assortiment touw en ketting op rol.