CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Hengen met Verzet

26 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Hengen met Verzet

Wovar levert hengen met verzet van verzinkt staal en in het zwart. De zwarte hengen met verzet beschikken over een prachtige rustieke punt waardoor u een landelijke uitstraling creëert in uw tuin. De hengen van Wovar zijn ijzersterk en geschikt voor iedere tuindeur of poorthek. Het verzet zorgt dat uw hek, poort of tuindeur precies in het deurkader valt. Hengen met verzet worden ook wel hengen met knik genoemd. Bestel uw verzinkte hengen met verzet voor 21:30 uur voor levering de volgende dag. Wij bezorgen bovendien hengen met bijbehorende plaatduimen in heel Nederland en België. Tevens leveren wij ook luxe hengen in kleur, bekijk zeker eens de populaire hengen zwart. Heeft u vragen over alle soorten en maten hengen, pak gerust de telefoon of stuur een email naar Wovar, het A-merk voor schroeven, tuinbeslag en meer ijzerwaren.  

De hengen met verzet van Wovar zijn gemaakt van verzinkt staal. Dit maakt de hengen ijzersterk. Uit ons ruime assortiment hengen kiest u hier voor blauw verzinkte, of zwart gepassiveerde hengen met knik.

U monteert de hengen met verzet eenvoudig met onze M8 slotbouten of M8 houtdraadbouten. Voor de blauw verzinkte hengen gebruikt u onze houtdraadbouten of slotbouten verzinkt. Voor de zwarte hengen levert Wovar zwarte houtdraadbouten en slotbouten.

De hengen met verzet beschikken over een oog van circa 20 mm. Dit maakt de hengen geschikt voor de plaatduimen 16mm. Voor deuren of poorten die hoger zijn dan 120 cm wordt aangeraden 3 hengen met verzet te gebruiken. Door bij een dergelijke hoogte 3 hengen te gebruiken verkleint u de kans dat de deur krom trekt enorm.

Online hengen met verzet kopen

Bestel de hengen met verzet bij ijzerwarengroothandel Wovar voor de laagste prijs. Wovar heeft een ruime voorraad van hengen met verzet en levert deze vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis. Ook in de kleur zwart. Bestel bijpassende slotbouten meteen mee. Groen- en bouwbedrijven, denk aan klusbedrijven, bouwbedrijven tot hoveniers, krijgen bij Wovar extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account.

Heeft u liever rechte hengen of hengen met bocht? Bekijk hier ons gehele assortiment hengen en duimen. 

Video: Welke hengen moet ik kiezen voor mijn deur? 

Zoekt u ook scharnieren voor binnendeuren? Bekijk dan ook onze kogelscharnieren, paumelle scharnieren, pianoscharnieren of zwarte scharnieren.