CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Schuifdeur rails

29 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Schuifdeur rails

De zwarte gepoedercoate schuifdeurbeslagen van Wovar zorgen voor een prachtige montage van een barn- of loftdeur. Door de complete sets is de montage van een schuifdeur nog nooit zo makkelijk geweest. Naast de complete loftdeur beslag sets van 2 meter zijn er nog meerdere combinaties en accessoires verkrijgbaar. Verlengingen van 90 cm, uitbreidingen voor twee deuren en een softclose voor een zachte sluiting van de deur. Wovar verkoopt de volgende modellen schuifdeursystemen:

  • Recht Model                           
  • Grote Wielen Model
  • Hoefijzer Model                      
  • Rustiek Model
  • T-Model

Bestel vandaag nog en krijg uw schuifdeur met rails binnen 24 uur geleverd. Ook bezorging op zaterdag en maandag in heel Nederland en België! 

Schuifdeursystemen van Wovar komen vrijwel altijd inclusief bevestigingsmateriaal en bovendien leveren wij een handige handleiding mee. Hierdoor hoeft u zelf enkel te zorgen voor de benodigde gereedschappen. Heeft u deze niet bij de hand? Geen nood, in ons assortiment gereedschap treft u ook een scala aan handige gereedschappen en toebehoren aan. Zeer populair is ons industriële zwarte schuifdeursysteem met rail en hangrollen. Door de hoogwaardige zwarte poedercoating heeft u een zeer luxe en strakke uitstraling van de deur. Combineer uw deur altijd met een bijpassende handgreep schuifdeur en als u helemaal op de moderne weg wilt, kies ook voor deurbeslag zwart op uw overige deuren in de woning. Vergeet ook uw raamkrukken hierin niet mee te nemen, zo vervangt u alles in 1 keer en krijgt u een prachtig matchend interieur.

Een loftdeur monteren met het schuifdeursysteem van Wovar 

Met de gebruiksaanwijzing van onze schuifdeursystemen kunt u erg eenvoudig zelf de rails aan de muur monteren en zo de schuifdeur ophangen. Met de meegeleverde hoogwaardige bevestigingsmaterialen monteert u de deur altijd stevig. Let op: Wij raden een aantal benodigdheden aan om het schuifdeursysteem goed te kunnen monteren. Zo zijn gereedschappen als een potlood, 8 mm hamerboor, steeksleutel 13 mm, een waterpas, kruiskopschroevendraaier, een rolmaat, en een boormachine noodzakelijke middelen om de montage te doen slagen. Bij het betreffende artikel staat altijd precies vermeld welke gereedschappen en toebehoren u exact nodig heeft.

Video: Schuifdeur rails monteren voor een dubbele schuifdeur 

Uw schuifdeur rails verlengen met verlengrails 

De rails van de schuifdeur systemen van Wovar zijn standaard 200 cm lang. Wovar verkoopt handige verlengrails om deze afstand te vergroten. Deze verlengrails zijn 90 cm lang en klikken makkelijk in de rails van de complete sets. Door een langere lengte van de schuifdeurrails bent u zelfs in staat om een dubbele schuifdeur te maken op 1 rail! Hiervoor is voor elke variant een aanvullend pakket voor de montage op een extra deur, bij elke standaard set selecteert u eenvoudig een uitbreidingsset als u die wenst.

Grote variatie aan schuifdeursystemen en schuifdeur rails 

Wovar heeft verschillende types schuifdeursystemen in ons assortiment. Hiermee kunt u zelf kiezen voor de variant die uw voorkeur heeft. Wovar verkoopt een Recht Model, Rustiek Model, T-Model, Grote Wielen Model en een Hoefijzer Model. Bovendien bieden wij meerdere kleuren en materialen aan zodat u perfect kan matchen met u overige deurbeslag op rozet of prachtig deurbeslag op schild. Hangende schuifdeuren aan een rail zijn ongekend populair om een ruimte af te kunnen sluiten, doorgaans zien we veel dat een dergelijke schuifdeur wordt gebruikt als tijdelijke room divider.

In ons uitgebreide assortiment schuifdeursysteem kast treft u handige oplossingen om zelf kasten te maken met schuifdeuren. Ook zijn dergelijke systemen goed te gebruiken wanneer u een kast onder een schuin dak wilt maken. U maakt met dit unieke systeem in een handomdraai zelf een schuine wand kast op wieltjes.  

Uw schuifdeursysteem online kopen bij Wovar 

Bestel de schuifdeursystemen op werkdagen en krijg deze de volgende dag al thuis! Wovar heeft ook levering op maandag, zo hoeft u nooit lang te wachten op uw nieuwe schuifdeur oplossing. Bestel deze hoogwaardige schuifdeuren systemen voor de beste prijs bij Wovar. Bedrijven in de bouw en tuinbranche krijgen extra voordeel, zoals korting en een overzichtelijke orderhistorie, met een zakelijk account! Maak eenvoudig een account aan en profiteer meteen.