• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Wovar Raambeslag

Zoekt u hoogwaardig raambeslag? Wovar levert raambeslag in vele soorten en maten. Ons assortiment bestaat uit raamboompjes, raamuitzetters en ook raamgrepen. Wovar levert al het raambeslag uit eigen voorraad vaak al de volgende dag bij u thuis. Denk naast de verschillende soorten raambeslag ook aan verschillende kleuren. Zo verkopen wij veel raamuitzetters zwart en raambomen wit. Naast orgininele raamuitzetters kiest u bij ons ook voor telescopische raamuitzetters.

Naast het de verschillende keuzes in design zijn ook aan de aspecten functionaliteit en veiligheid gedacht. Zo is al ons raambeslag uitgebreid getest waardoor u verzekerd bent van kwaliteit. Aan veiligheid is gedacht in de vorm van een drukknop vergrendeling bij raamsluitingen of zelfs een cilinderslot met SKG keurmerk.

Bestel sterk, sierlijk en veilig raambeslag van hoge kwaliteit voor een voordelige prijs bij Wovar. Wovar levert raambeslag immers vrijwel altijd de volgende dag bij u thuis. Zakelijke klanten zoals bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting.

Bekijk naast al ons raambeslag ook onze deurklinken en deurbeslag.

Kies ik voor raambomen links of raambomen rechts?

Wij snappen dat het onduidelijk kan zijn welke raamboompjes u nu dient te kiezen. Daarom laten wij hieronder door middel van afbeeldingen zien welke raambomen u nodig heeft bij de draairichting van het raam.

Bovenstaande afbeelding ziet u ramen met een draairichting dat geschikt is voor rechtsdraaiende raambomen .

draairichting raamboom rechts

De afbeelding hierboven geeft weer welke draairichting u raam dient te hebben voor linksdraaiende raambomen.

 

Raamboompjes en raamsluitingen

Raambomen en raamsluitingen zijn onmisbaar in ieder huishouden. Wovar levert voornamelijk raamboompjes zwart, wit en grijs. Welke raamboompjes u kiest is onder andere afhankelijk van de draairichting van uw raam. We hebben namelijk raamboompjes links en raamboomjes rechts. De regels hiervan zijn best eenvoudig. Is het logisch om de raamsluiting te openen met uw linkerhand? Dan heeft u een raamboom links nodig. Opent u het raam op logischerwijs met uw rechterhand? Dan kiest u voor raamsluitingen rechts.

Raamuitzetters en uitzetijzers

Wovar heeft standaard raamuitzetters in combinatie met stelpennen en telescopische raamuitzetters. Kiest uit raamuitzetters zwart, wit of donkergrijs. Materialen verschillen van aluminium tot rvs en verzinkt staal. De lengtes van onze raamuitzetters variëren van 20 cm lang tot wel 50 cm lang.

Het verschil tussen telescopische raamuitzetters en standaard raamuitzetters met stelpen zit hem voornamelijk in de toepassing. Tele uitzetters gebruikt u zowel voor naar binnendraaiende ramen als naar buitendraaiende ramen. Standaard raamuitzetters met stelpen zijn alleen geschikt voor naar buitendraaiende ramen. Wij raden aan om raamuitzetters altijd te monteren met onze spaanplaatschroeven 4 x 30 mm.

Raambeslag bestellen

Bestel kwalitatief hoog raambeslag voor de laagste prijs bij Wovar. Wovar levert raambeslag geschikt voor bijna alle ramen. Probeer raambomen met drukknop of cilinderslot. Daarnaast kiest u tussen zwart, wit en rvs kleur. Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordelen met een zakelijk account zoals korting.

Is raambeslag niet helemaal wat u zoekt? Bekijk ook onze deurbeslag op schilddeurbeslag op rozet en zelfs wc deurbeslag. Daarnaast vindt u bij ons ook losse deurklinken, rozetten en deurschilden. Maar ook voor schuifdeurbeslag bent u bij Wovar aan het juiste adres!