CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Deurvastzetters

16 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Deurvastzetters

Klappert uw buitendeur of poortdeur? Wovar levert deurvastzetters in vele soorten. Zo is het mogelijk om deuren vast te zetten door vastzetters op de grond te monteren of tegen de muur. Naast de traditionele ijzeren deurvastzetters vloer en deur-model levert Wovar ook verschillende soorten metalen deurvangers voorzien van een windhaak en buffer. Op deze manier beschadigt uw deur niet bij het open waaien door de handige rubberen stop. De verzinkte stalen windhaak maakt het mogelijk de deur vast te zetten.

Bedrijven in de bouw- en tuinbranche profiteren van extra voordeel zoals kortingen met een zakelijk account

U bent op zoek naar een deurvastzetter voor uw buitendeur? Zoek niet verder. Wovar levert deuropvangers voor buitendeuren in verschillende modellen van oerdegelijk gegalvaniseerd staal en in het zwart. Deuropvangers worden compleet geleverd met buffer en windhaak. Bij de deurvastzetters voor vloer montage en muurbevestiging wordt de haak meegeleverd.

Deuropvanger voor buitendeur monteren

Een deuropvanger monteren voor uw buitendeur hoeft niet moeilijk te zijn. U hebt nodig, een SDS-plus hamerboor 12 x 160 mm, 2 M8 x 50 mm houtdraadbouten, 2 sluitingen M8, 2 nylon pluggen 12 x 60 mm, een bijbehorden sds plus bormachine en een steek-, of ringsleutel 13 mm.

Als eerste bepaald u de positie van de deuropvanger. Teken de montagegaten af zodat u 3 gaten kunt boren voor de pluggen. Voor de stevigheid is het belangrijk dat u in het volle staan boort en niet in een voeg. Boor de gaten circa 65 mm diep. Plaats de pluggen in de gaten draai de houtdraadbouten met sluitringen stevig aan met een 13 mm sleutel. Om er zeker van de zijn dat u de deurvanger recht monteert kunt u van een kleine waterpas gebruik maken.

Video: Deuropvanger monteren - Deurvastzetter voor buitendeuren