CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
 • Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
 • 30 dagen recht op retour
 • Veilig achteraf betalen
 • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Boekenplanken

6 Aantal producten

Boekenplanken

Bent u op zoek naar boekenplanken? Wovar levert boekenplanken in verschillende kleuren, soorten en maten. Met de boekenplanken van Wovar kunt u op een mooie en efficiënte manier uw boeken en ander leesgerei uitstallen. Gebruikt u de boekenplank niet voor boeken? Ook dan kunt u goed gebruik maken van deze wandplanken. In dat geval gebruikt u de boekenplank als een fotoplank of voor andere spullen als opbergplank. Gaat u voor een standaard boekenplank van kaal hout? Of toch liever een zwarte boekenplank of witte boekenplank? Bij Wovar krijgt u diverse mogelijkheden aangeboden.  

Boekenplank dragers

Onze boekenplanken combineert u altijd met boekenplank dragers, ook wel boekenplank steun of plankdragers. Met behulp van de boekenplank dragers zorgt u ervoor dat uw plank stevig aan de muurt blijft hangen. Voor de boeken plank dragers heeft u bij Wovar veel mogelijkheden. Ons assortiment plankdragers is namelijk erg groot. Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld plankdragers zwart metaal, plankdragers wit metaal, leren plankdragers en plankdragers zwaar verzinkt

Boekenplank monteren

Een boekenplank monteren doet u gemakkelijk en snel, helemaal zelf. Nadat u een mooie boekenplank heeft uitgekozen, kunt u verder met een plankdrager. Met ons ruime aanbod plankdragers zit er altijd een plankdrager tussen die aansluit bij uw wensen. Voor de montage van een boeken plank heeft u de volgende materialen nodig:

 • Boekenplank(en)
 • Plankdragers
 • Boormachine
 • Betonboren (hardhout boren)
 • Schroefbits of schroevendraaiers
 • Spaanplaatschroeven
 • Extra korte schroeven
 • Nylon pluggen (holle wand pluggen)
 • Waterpas

U begint met de plankdragers, door een plekje hiervoor te zoeken. Nadat u een fijne positie op de muur heeft, kunt u de plankdragers monteren. Onze tip is om de schroefgaten even af te tekenen. Deze gaten boort u uit met een boortje dat even dik is als uw pluggen. Plaats de pluggen in uw vers geboorde gat. Nu neemt u de spaanplaatschroeven erbij, waarna u de plankdragers vastschroeft. Controleer meteen ook even of de plankdragers waterpas staan. Zo weet u zeker dat uw plank helemaal recht aan de muur komt. Nu neemt u de boekenplank erbij, om deze vast te schroeven aan uw plankdragers. Omdat de meeste boekenplanken relatief dun zijn, is het verstandig extra korte schroeven hiervoor te nemen. Denk aan onze spaanplaatschroeven 3 x 16 mm of 3.5 x 15 mm. Het enige wat u nog resteert, is uw boeken of andere items op de boekenplank neerzetten. U heeft nu zelf een boekenplank gemaakt!

Boekenplank kopen

Gaat u ook aan de slag met onze boekenplanken? Geniet samen met onze hoogwaardige boekenplanken van keurig opgeruimde boeken, gewoon aan uw eigen muur. Wilt u gelijk meerdere boekenplanken monteren? Let dan ook even op onze staffelkortingen. Zo geniet u van extra lage prijzen voor uw boekenplank. Heeft u een bouw- of klusbedrijf? Dan attenderen wij u graag op de mogelijkheid tot een zakelijk account. Hiermee komen verschillende bedrijven in aanmerking voor aanvullende voordelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een zakelijke korting op onze boekenplanken.