CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro

Filters

Dakcoating

7 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
GRATIS BEZORGING VANAF 79 EURO

Dakcoating

Op deze pagina vindt u allerlei vloeibare producten voor het coaten en bedekken van uw daken. Denk aan vloeibare bitumen, witte dakcoating, kleefstof en meer! Met deze producten kunt u uw daken gemakkelijk beschermen en onderhouden. Ook vindt u hier de bijbehorende primers. Kortom, met dit assortiment kunt u uw daken voorzien van een goede en waterdichte bescherming! U kunt bij Wovar kiezen uit verschillende hoeveelheden, waaronder, 500ml, 750ml, 5 liter en zelfs 25 liter!

Niet alle producten worden uit voorraad geleverd. Enkele producten leveren wij rechtstreeks uit de fabriek en kunnen daardoor een langere levertijd hebben. Bij de producten zelf vindt u daar meer informatie over. Op zoek naar andere producten voor uw daken en goten? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment vloeibaar rubber

Bent u op zoek naar een product voor het onderhouden en/of coaten van uw dak? Dan is de kans groot dat u op deze pagina het juiste product vindt! Hier vindt u namelijk verschillende artikelen op het gebied van dakbeddeking en dakcoating. Denk hierbij aan vloeibare dakcoatingen of vloeibaar bitumen. Bent u op zoek naar andere oplossingen zoals EPDM rollen? Die vindt u onder het kopje 'dakbedekking' of EPDM.

Quick primer bitumen

Één van de producten die u tegen zult komen, is de quickprimer. Dit is een universele primer die de hechting verbetert, vooral op bitumineuze ondergronden. Het bevordert de hechting aanzienlijk en maakt het aanbrengen van andere coatings een stuk gemakkelijker. Wordt vooral gebruikt in combinatie met de EPDM dakcoating of bijvoorbeeld vloeibare bitumen.

Koude kleefstof

Koude kleefstof is een lijm om dakrollen te bevestigen. Koude kleefstof wordt met name gebruikt bij dunnere toplagen op bitumineuze ondergronden. Met deze kleefstof is het mogelijk om te verlijmen zonder een brander te gebruiken. Dit maakt het een ontzettend handig product voor de doe-het-zelver. Ook te gebruiken op materialen als hout en metaal, wanneer dit is voorbehandeld met de eerder genoemde quickprimer van hetzelfde merk.

Dakcoating bitumen

Dakcoat bitumen is een coating voor het renoveren van dakbedekking. De coating wordt met name gebruikt op bitumineuze dakbedekking. Hiermee kunt u de oude dakbedekking renoveren en beschermen. Dakcoat bitumen is vloeibaar en ontzettend makkelijk aan te brengen met bijvoorbeeld een kwast of een roller. Het product biedt tot wel 6 jaar bescherming voor uw dak!

EPDM dakcoating wit

Dit is een witte, warmtewerende, hydrofobe coating en maakt uw dak wit. Dit zorgt ervoor dat de onderliggende ruimte aanzienlijk minder warm wordt en zorgt daardoor voor een aangenamere en energiezuinigere ruimte. Dit komt door het reflecterende effect. Daarnaast zorgt het ook voor uitstekende bescherming en verfraaiing van uw EPDM dak.