CURRENT LOCALE nl-be

1
Winkelwagen
2
Uw gegevens
3
Bevestiging
4.68 uit 8724 reviews
  • Vandaag besteld, levering binnen 1-2 werkdagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
Uitvulplaatjes en stelwiggenGereedschapGa terug naar home

Populaire producten

Uitvulplaatjes en stelwiggen

U zoekt uitvulplaatjes, stelwiggen of drukplaten met sleuf? Wovar heeft een zeer uitgebreid assortiment uitvulblokjes, wiggen en drukplaatjes. Ook worden opvulplaatjes plaatjes, en kunststof vulpllaatjes genoemd. Deze handige uitvulplaten zijn gemaakt van kunststof of ABS (acrylonitrile butadiene styrene) Uitvulplaten van ABS zijn slagvast, sterk en speciaal ontwikkeld voor zwaardere lijmelementen. De Uitvulplaatjes van kunststof (KS) zijn eenvoudig af te breken en worden veel gebruikt voor lijmblokken.

Wovar levert uitvulplaatjes, stelwiggen en drukplaten in de diktes 1 mm tot en met 10 mm. U kunt bij drukplaten kiezen tussen drukplaat zonder sleuf en drukplaat met sleuf. Plaatjes worden geleverd in kunststof dozen of in zakverpakking. Dit wordt aangegeven per uitvulplaat. Dit geldt ook voor het aantal stuks de kleur en dikte.

Kunststof uitvulplaatjes

Met kunststof uitvulplaatjes en stelwiggen stelt u snel kozijnen, regelwerk, spouwen, vloeren, daken en tegelwerk af. Met drukplaten, ook wel stelplaten genoemd, stelt u eenvoudig hoogtes van ankers voor gevels wandelementen. Kunststof drukplaten zonder sleug zijn gelijkmatig verdeeld belast tot 6.500 kg. De kunststof drukplaten met sleuf zijn gelijkmatig verdeeld belastbaar tot 4.500 kg.

Uitvulplaatjes

Kunststof uitvulplaatjes met sleuf zijn er in verschillende kleuren en diktes. Iedere dikte heeft zijn eigen kleur. Zo zijn de uitvulplaatjes van Wovar verkrijgbaar in de diktes 1.0 mm (transparant), 2.0 mm (oranje), 3.0 mm (zwart), 4.0 mm (blauw), 5.0 mm (rood), 7.0 mm (grijs) en 10 mm (groen). Uitvulplaatjes zijn ideaal voor het stellen van kozijnen en regelwerk. U kunt kiezen uit volle zakken uitvulplaatjes met 1 dikte maat of een doos met assortimentsverpakking. 

Stelwiggen

De stelwiggen van Wovar zijn gemaakt van kunststof of van ABS. De kunststof wiggen worden veel gebruikt voor lijmblokken en tegelwerk. De ABS stelwiggen zijn iets sterker, hierdoor krijgen deze de voorkeur bij zwaardere lijmelementen. ABS wiggen zijn slagvast en breken niet snel.

Drukplaten

Drukplaten kunststof van wovar zijn verkrijgbaar met sleuf en zonder sleuf. De draagkracht van deze plastic plaatjes zijn enorm. De belastbaarheid van drukplaten zonder sleuf zijn is namelijk 6500 kg en de drukplaten met sleuf hebben een maximale draaglast van 4500 kg. Drukplaten worden veel gebruikt voor het stellen van ankers t.b.v. gevel en wandelementen. Wovar drukplaten hebben over het algemeen een afmeting van 70 x 70 mm. De diktes variëren net als bij onze uitvulplaatjes van 1 tot en met 10 mm.

Uitvulplaatjes, stelwiggen en drukplaten bestellen

Gaat u ook voordelige uitvulplaatjes bestellen? Voor extra voordeel heeft Wovar aantrekkelijke staffelkorting op grotere afnames. Daarnaast bieden wij deze kunststof plaatjes in verschillende assortimentsdozen. Zo heeft u altijd genoeg drukverdeelplaatjes van verschillende maten tot uw beschikking. Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting.