CURRENT LOCALE nl-be

  • Voor 23:59 besteld, levering binnen 1-2 dagen
  • 30 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 59 euro

Filters

Spanschroeven

9 Aantal producten
A-MERK VOOR AL UW SCHROEVEN, BOUTEN EN ANDERE IJZERWAREN
GOEDKOPER DAN BOUWMARKTEN
BETROUWBARE LEVERING UIT EIGEN VOORRAAD

Spanschroeven

Wovar spanschroeven zijn verkrijgbaar in vele diverse afmetingen en varianten. Spanschroeven worden ook wel spanwartels, wartels of spanners genoemd. De spanwartels worden gebruikt om (staal)draden of kettingen te spannen. De spanschroeven van Wovar zijn verkrijgbaar in zowel verzinkt staal als RVS-staal. Gaat u de spanschroeven buiten gebruiken? Kies dan voor de RVS spanschroeven, deze zullen buiten niet gaan roesten. Heeft u een extra grote trekkracht nodig? Kies dan voor de verzinkte variant, deze zijn extra sterk en hebben een beschermend laagje tegen corrosie.

Verder kunt u bij ons ook diverse draadspanners, vele soorten haken en spandraden vinden. 

Spanschroef werking

Spanschroeven gebruikt u om kabels, kettingen of touwen moeiteloos op te hangen en strak te spannen. Dit kan handig zijn om bijvoorbeeld een tentdoek of schaduwdoek netjes en strak op te hangen. De spanschroef is erg makkelijk te gebruiken, allereerst draait u de haken voor een deel los van het middelste schroefgedeelte. Vervolgens is het belangrijk dat u uw materiaal dat u wilt bevestigen klaar hebt liggen.

Bevestigen spanwartel

Gaat u aan de slag met staaldraad? Dan heeft u wellicht staaldraadklemmen nodig om bijvoorbeeld een handige lus te maken in het draad. Mocht u een bevestigingspunt in de muur willen hebben dan kunt u gebruik maken van keilbouten met oog. Wilt u de kabel later los kunnen klikken? Maak dan gebruik van karabijnhaken, deze klikt u eenvoudig open en dicht. Nu u een geschikt bevestigingspunt heeft is het tijd om de draad aan te spannen, dit doet u door het middelste gedeelte van de spanschroef te roteren. In het geval dat u de draad zo strak mogelijk wilt spannen is het aan te raden om gebruik te maken van een tang, zo kunt u meer kracht zetten.

Spanschroef RVS

Onze spanschroeven zijn beschikbaar in zowel RVS- als verzinkt staal. Beide zijn geschikt om buiten te gebruiken, maar de verzinkte variant kan gaan roesten als de coating wordt beschadigd. Als u de spanwartels buiten gaat gebruiken raden wij dus aan om de RVS variant te gebruiken. In het geval dat roesten geen probleem is dan kunt u het beste gebruik maken van de verzinkte variant, deze is extra sterk en kan dus meer gewicht aan!

RVS of verzinkt spaanschroeven bestellen

Bestel uw spaanschroeven van A-merk Wovar met aantrekkelijke staffelkorting. Bedrijven die werkzaam zijn in de bouw-, klus- of tuinbranche krijgen extra voordeel bij Wovar met een zakelijk account! Denk hierbij aan een persoonlijke zakelijke korting.