• Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!
  • 100 dagen recht op retour
  • Veilig achteraf betalen
  • Gratis bezorging vanaf 79 euro
  • Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis!

Filters

Sorteren
Materiaal
Dikte
Kleur
Voorraad
Prijs
tot

Puinzakken en Big Bags

Bent u op zoek naar puinzakken of big bags? Wovar levert een breed en diep assortiment puinzakken en bulkzakken razendsnel in heel de Benelux. Kuubzakken en puinzakken zijn perfect om grote hoeveelheden puin, zand, grond en dergelijk te vervoeren. Eigenlijk kan je het gebruiken voor vrijwel ieder materiaal of grondstof. Eigenlijk zijn puinzaggen en en big bangs niets meer dan sterke grote bouwzakken. Een big bag is namelijk letterlijk een grote zak.

Wovar levert alleen lege big bags. Het is dus niet mogelijk om bigbags met bijvoorbeeld zand of tuinaarde te bestellen. Het verschil tussen big bags en puinzakken is voornamelijk de grote. Beide zakken zijn namelijk extreem sterk. Wilt u een kleine hoeveelheid puin opruimen of vervoeren? Dan kunt u het beste kiezen voor puinzakken. Gaat het om grotere hoeveelheden, dan raden wij een big bag aan.

Zijn puinzakken en big bags niet helemaal wat u zoekt? Wovar levert ook bouwfolie, worteldoek en afdekzeil.

6 producten
Sorteren op voorraad
1-6 van de 6 producten
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Goedkoper dan bouwmarkten
Gratis bezorging vanaf 79 euro
A-Merk voor schroeven, bouten en andere ijzerwaren
Wovar Blog
Alle laatste trends op klusgebied!
Lees meer
Zakelijke klant worden

Steeds meer klussenbedrijven, hoveniers en houthandels ontdekken Wovar

  1. Extra korting voor grootverbruikers;
  2. Direct contact met opgeleide specialist;
  3. Spoedleveringen mogelijk;
Zakelijk account

Waar u dus rekening mee moet houden bij het kiezen tussen een puinzak of een big bag is de hoeveelheid materiaal dat u wilt vervoeren. Bij een kleine hoeveelheid kiest u voor puinzakken en bij een grote hoeveelheid kiest u voor een big bag.

Puinzakken transparant of PP geweven

Wovar levert puinzakken in twee verschillende soorten. Eén daarvan is PP geweven en de andere is gemaakt van transparante folie. Het verschil zit hem voornamelijk in de sterkte. PP geweven zakken zijn sterker dan zakken van folie. Moet u dus zware en gorve stukken puin verslepen? Dan raden wij aan voor PP geweven zakken te gaan. Ook zijn PP geweven puinzakken voorzien van bindkoort. Hierdoor sluit u de puinzakken eenvoudig af. De kleur van deze puinzaken is wit.

Puinzakken transparant

Dit zijn sterke transparante en waterdichte puinzakken. Dient u bijvoorbeeld tuinaarde, zand of ander fijn materiaal op te ruimen? Kies dan voor onze puinzakken van transparante folie. Deze zakken zijn super sterk en waterdicht. Daarnaast zijn deze zakken in meerdere maten verkrijgbaar. De dikte van onze transparante zakken is 13 mµ. Dit staat gelijk aan 0.13 mm.

Big bag leeg tot wel 1500 kg

In totaal heeft u keuze uit drie verschillende big bags. Hiervoor kiezen wij om het niet ingewikkelder te maken dan het al is. Daardoor hebben wij gekozen tussen big bags geschikt voor 1000 kg en 1500 kg. Daarnaast is onderscheid gemaakt in de grote van de big bags. Zo levert Wovar bigbags van 80 x 80 x 80 cm. Dit is net wat groter dan een big bag van een halve kubieke meter en daardoor makkelijker om mee te werken. Eigenlijk kan je zeggen dat dit een 3 kwarte kubieke meter big bag is.

Daarnaast heeft u de keuze uit big bags van 1 kubieke meter. Deze 1 m3 grote big bags onderscheiden zich van elkaar door hun draagvermogen. Zo kiest u uit een big bag dat een draagvermogen heeft van 1000 kg en een big bag dat wel 1500kg kan dragen! Dankzij de handige hijslussen, die al onze big bags hebben, tilt u de big bags gemakkelijk op met een kraan of heftruck.

Lege puinzakken en big bags bestellen

Bestel lege puinzakken of big bags voor de laagste prijs bij Wovar. Bouwbedrijven, klusbedrijven en hoveniers profiteren van extra voordeel met een zakelijk account zoals korting.